Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Chipactie Dierenbescherming groot succes

 
Post datum: 7/1/2007    2947 keer bekeken   
Bron: Doerenbescherming 
 
In het kader van de chipmaand heeft de Dierenbescherming Nijmegen op 16 juni jl. een chipactie gehouden. Iedereen kon zijn kat, hond of konijn laten chippen en registreren voor slechts tien euro. De actie is met een totaal van 250 gechipte dieren een groot succes geworden.

Toen de deuren van het afdelingskantoor aan de Kievitstraat in Nijmegen om 10 uur werden geopend, stond er al een lange rij voor de deur. De hele dag was het een komen en gaan van dieren met hun baasjes. In totaal zijn er 250 dieren gechipt: een konijn (!), 149 katten en 100 honden.

Door de grote drukte bleek een aantal honden- en katteneigenaren rechtsomkeert te hebben gemaakt. Daarom overweegt Dierenbescherming Nijmegen om op 6 oktober (in de week van Werelddierendag) een extra chipactie te houden.

 
  Een Ragdoll in bad
  'Cats' geven startschot actie Poezenboot
  Honden en katten massaal gedumpt op internet

Gerelateerd

Castratie- en chipactie katten

Castratie en Chipactie voor katten bij dierenartsen

Groot succes preventieve acties Dierenbescherming

Politie en dierenbescherming bevrijden kat

  

In onze shop
Hill??s Ideal Balance 12 x 85 g, tijdelijk 10 + 2 gratis!
Hill??s Ideal Balance vershoudzakje is een ideaal afgestemd natvoer voor volwassen katten, dat met zijn evenwichtige voedingsstofaandeel ervoor zorgt, dat ...
EUR 9.16
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed