Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Een Ragdoll in bad

 
Post datum: 7/5/2007    7464 keer bekeken    
 

Een kat een pilletje geven, of zelfs in bad doen...? Veel katteneigenaren beginnen er niet aan! Toch is dat met de Ragdoll anders.. Ragdolls kun je, net als honden, van alles leren.. Een propje weggooien? Een Ragdoll komt hem netjes terugbrengen... Aan de riem buiten lopen? Geen probleem... Ook een Ragdoll in bad doen is zonder kleerscheuren te doen, zeker als je hem dat van kitten af aan geleerd hebt....                         
   
Dit filmpje over een Ragdoll in bad doen vonden we op youtube:

                  


Als je wel een kat hebt, maar hij is niet van het Ragdoll ras:

Hoe geef ik mijn kat een pil

 1. Neem de kat en leg hem in je linkerarm zoals een baby. Zet je rechterwijsvinger en rechterduim tegen de zijkanten van de bek en druk zachtjes terwijl je de pil in dezelfde rechterhand houd. Zodra de kat zijn bek opent, de pil in de mond laten vallen. Bek dicht duwen en laten slikken door zachtjes over de keel te wrijven.
 2. Raap de pil van de grond en haal de kat van achter de bank vandaan.Leg de kat weer in je linkerarm en herhaal de procedure.
 3. Haal de kat uit de slaapkamer en gooi de sompige pil weg.
 4. Neem nieuwe pil uit de verpakking, houd de kat in de linkerarm terwijl de linkerhand de achterpoten stevig vasthoud. Sper de kaken open en duw de pil met de rechterwijsvinger naar binnen. Bek dichthouden voor minstens tien tellen.
 5. Vis de pil uit de goudvissenkom en haal de kat van de kast. Roep partner uit de tuin.
 6. Ga op je knieŽn zitten en klem de kat stevig vast tussen de knieŽn. Voor- en achterpoten stevig vasthouden en het gegrom negeren. Vraag je partner de kop stevig vast te houden terwijl je de bek openwerkt met een liniaal. Pil via liniaal naar binnen latten glijden en keel van kat stevig wrijven.
 7. Kat van de gordijnrails halen. Nieuwe pil uit de verpakking halen; eraan denken nieuw liniaal te kopen en gordijnen te repareren.
 8. Kat in groot handdoek wikkelen en partner vragen plat op de kat te gaan liggen zodat alleen de kop nog onder de oksel vandaan komt. Doe de pil in een rietje. Gebruik pen om bek open te krijgen en blaas de pil uit het rietje in de bek van de kat.
 9. Controleer de bijsluiter op schadelijke effecten op de mens, drink een glas water om de gore smaak weg te krijgen. Verbind arm en oksel van je partner en gebruik koud water om het bloed uit de vloerbedekking te krijgen.
 10. Haal de kat uit de schuur van de buren. Pak nog een pil. Zet de kat vast in het keukenkastje: lichaam erin en de kop klem in het deurtje. Bek openen met eetlepel en schiet de pil in de bek met een elastiekje.
 11. Haal gereedschap op het deurtje weer in de scharnieren te krijgen. Pak een koude kompres voor je kin en controleer de datum van de laatste tetanus injectie.
 12. Bel de brandweer om de kat uit de boom te krijgen. Bied excuses aan de buren die in de heg moesten duiken om de kat te ontwijken. Pak de laatste pil.
 13. Gebruik een waslijn om kat met voor en achterpoten aan een tafelpoot vast te binden. Pak stevige werkhandschoenen en gebruik een schoenlepel om bek open te krijgen. Duw te pil naar binnen gevolgd door een flinke portie tartaar. Kop verticaal houden en glas water erachteraan gieten.
 14. Vraag je partner om je naar de EHBO te brengen.Gelaten wachten tot alle hechtingen klaar zijn en al het vlees uit je ogen is. Op terugweg langs meubelplein om nieuwe tafel uit te zoeken
 15. Dierenasiel vragen nieuw tehuis voor kat te zoeken, en bij dierenwinkel informeren naar hamsters. 
  'Cats' geven startschot actie Poezenboot
  Honden en katten massaal gedumpt op internet
  Alle zorg voor kat en hond

Gerelateerd

Internationale kattenshow met ragdoll special

2de Dutch Royal Ragdoll HCM & PKD test dag

2de Dutch Royal Ragdoll HCM en PKD test dag

De Poezenweide Ragdoll winkel

Video filmpjes van onze Ragdoll kittens


 Reakties op dit artikel: (1 reakties totaal)
Post datum: 7/25/2017 12:15:19 PM   Gepost door: Peli
Hilarisch en herkenbaar!

  

In onze shop
10 kg Royal Canin Ragdoll Kattenvoer
Royal Canin Ragdoll is een evenwichtig compleetvoer. Het voer bevat een unieke formule, waardoor het voer uitstekend geschikt is voor ragdolls. Van oorspro...
EUR 56.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed