Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Kat met vleugels

 
Post datum: 5/24/2007    2329 keer bekeken   
Bron: Telegraaf 
 
AMSTERDAM - Een Chinese vrouw beweert dat er vleugels aan haar kat zijn gegroeid. De een jaar oude kater van mevrouw Feng, uit Xianyang in China, heeft twee harige vleugels van ongeveer tien centimeter lang.

In eerste instantie kreeg de kat twee knobbeltjes, maar na een paar maanden groeiden deze uit tot twee ‘engelachtige’ vleugels.

Volgens de eigenaar van zijn ze vleugels, waar botten in zitten, gekomen doordat hij seksueel werd lastig gevallen door krolse katten.

Een verslaggever van de Chinese krant Huashang News contacteerde echter een aantal experts, die eerder aan een genmutatie denken. Volgens de deskundigen zullen de vleugels het beest niet hinderen in zijn dagelijkse leven.

 
  Bord voor overstekende katten en poezen
  Gedenkspeld voor kattenverzorger asiel
  Airco voor katten in asiel

Gerelateerd

Driehonderd Chinese katten gered

FDA vertrouwt Chinese toeleveranciers nu echt niet meer

Protest tegen de Chinese bontindustrie

  

In onze shop
22 + 2 gratis! 24 x 100 g Animonda Rafiné Soupé Kattenvoer
Fijne malse en heerlijke vleesbrokjes verfijnd met echte gourmet-ingrediënten laten kattenharten sneller kloppen. Het Animonda Rafiné Soupé natvoer word...
EUR 10.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed