Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Tijger wint mooiste boekomslag 2004

 
Post datum: 2/14/2005    Door: admin    2247 keer bekeken    
 
AMSTERDAM - Cyperse kater Tijger heeft voor Het Grote Boek van de Poezenkrant de titel Mooiste Boekomslag van 2004 in de wacht gesleept. Dat hebben de organisatoren Boekblad en Stichting De Best Verzorgde Boeken donderdag bekendgemaakt.

Tijger wint mooiste boekomslag 2004

Op de voorkant van Het Grote Boek van de Poezenkrant, een jubileumuitgave van het blad De Poezenkrant, staat een foto van Tijger. Tijger is zodanig in het vlak geplaatst dat hij één geheel vormt met het leeslint, een zwarte kattenstaart, van het boek.

De omslag is ontworpen door de uitgever van De Poezenkrant, Piet Schreuders. In de speciale uitgave staat een selectie van poezennieuws uit de 51 nummers die de afgelopen dertig jaar zijn verschenen.

De verkiezing werd voor de vierde keer gehouden. Een comité van zeven boekverkopers nomineerde twaalf boekomslagen. Medewerkers van boekwinkels konden tussen 27 januari en 7 februari hun voorkeur aangeven op de website van Boekblad.
 
  Hond Jonas verslaat kat Jerno
  Kat Zoe (10) zomaar doodgetrapt
  Hondenvoer met een beetje macaroni

Gerelateerd

Kattenbescherming stelt Tijger voor

Komt de mooiste kat uit begijnendijk?

Middagje zwerven van kater Tijger kost baasje 77 euro

  

In onze shop
Nip stick
Haal de echte tijger in uw kat naar boven met de Nipstick! Potent Noord Amerikaans kattenkruid olie zorgt ervoor dat de Nipstick moeilijk te weerstaan is. ...
EUR 5.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed