Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Kat in kist overleeft lange bootreis

 
Post datum: 5/14/2007    2193 keer bekeken   
Bron: NU.nl 
 
AMSTERDAM - Een Chinese kat heeft een bootreis van vijf weken overleefd zonder eten of drinken. De kat zat in een gesloten kist met motorhelmen, die met de boot van China naar de Verenigde Staten werd vervoerd. Dat meldt de BBC maandag.

De kat werd gevonden door een winkeleigenaar in North Carolina. "Ik was verbaasd om een kat tussen de motorhelmen aan te treffen", aldus de man. De kat bleek nog steeds in leven te zijn, hoewel hij erg verzwakt was. De winkelier belde direct de dierenambulance.

"De meeste dieren kunnen normaal gesproken maar een paar dagen zonder water leven", aldus een dierenarts tegen persbureau AP. "Katten hebben echter zulke goede nieren dat zij soms langer kunnen overleven."

De kat, die de naam China heeft meegekregen, maakt het naar omstandigheden goed.
 
  De kat die bijna stierf aan hooikoorts
  Verwaarloosde dieren in Utrecht
  Meer dan 90% praat tegen zijn huisdier

Gerelateerd

Poes overleeft spijker door haar hoofd

Kat overleeft pijl door kop

Driehonderd Chinese katten gered

Kat overleeft 50 kogels

Honden en katten drinken vaak te weinig

  

In onze shop
Almo Nature Holistic Sterilised zalm & rijst Kattenvoer
Voor de castratie is de stofwisseling van de kat op een voeding met een bijna constant energiegehalte ingesteld. De kat eet zoveel tot haar energiebehoefte...
EUR 25.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed