Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Verwaarloosde dieren in Utrecht

 
Post datum: 5/10/2007    1736 keer bekeken   
Bron: Telegraaf 
 
UTRECHT - De Dierenbescherming heeft woensdag in Utrecht vier verwaarloosde huisdieren in beslag genomen. De eigenaren van de dieren hebben een proces-verbaal gekregen. Dat maakte de Dierenbescherming donderdag bekend.

In een woning in de wijk Ondiep werd een kat aangetroffen die er zo slecht aan toe was, dat ze meteen moest worden afgemaakt. Het dier was uitgedroogd, vermagerd en had een gezwel in de bek. In dezelfde woning vond de Dierenbescherming ook twee honden die al weken niet verzorgd waren.

In Utrecht-Zuilen trof de Dierenbescherming een hond aan met schurft en een bebloede huid. Zijn vacht was helemaal vervilt.

 
  Meer dan 90% praat tegen zijn huisdier
  Melamineschandaal wordt met de dag gekker
  Vrijspraak van dierenmishandeling

Gerelateerd

Katten in de provincie Utrecht niet kogelvrij

Groot succes preventieve acties Dierenbescherming

Kamervragen over de dood van de in beslag genomen Ashera kat

Drie verwaarloosde katten aangetroffen

Ashera kat in beslag genomen op schiphol

  

In onze shop
FURminator deShedding Tool voor katten + 12 x 85 g Iams Pouches Delight Land & Zee in Gelei grat
De FURminator deShedding Tool lost het hoofdprobleem van de meeste kattenbezitters op, overal haren op kleding of bank. Losse haren kunnen leiden tot vervi...
EUR 21.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed