Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Vrouw klaagt heel flatgebouw aan

 
Post datum: 5/2/2007    2266 keer bekeken   
Bron: NOS 
 
Een Chinese vrouw klaagt 200 bewoners van een flatgebouw aan omdat geen van hen de verantwoordelijkheid wil nemen voor de kat die zij op haar hoofd kreeg toen zij langs het gebouw liep.

De kat raakte haar met zo'n kracht dat ze bewusteloos raakte. Toen ze bijkwam schakelde ze de politie in. Maar agenten die met de concirge van het gebouw gingen praten kregen te horen dat het lastig zou worden erachter te komen van wie de kat eigenlijk was.

De vrouw moest in het ziekenhuis worden behandeld na de klap. Inmiddels maakt ze het weer goed. Maar de kat heeft in n keer al z'n levens verspeeld.
 
  Brandweer komt voor hulp dier
  Verwilderde katten niet voor n gat te vangen
  Mesen doet een beroep op Iepers dierenasiel

Gerelateerd

Driehonderd Chinese katten gered

FDA vertrouwt Chinese toeleveranciers nu echt niet meer

Protest tegen de Chinese bontindustrie

  

In onze shop
2 + 1 gratis! Tigerino Crystals 3 x 5 l (ook XXL)
Tigerino kattenbakvulling stopt vanwege het silicaat geurtjes in secondes! Deze kattenbakvulling absorbeert grote hoeveelheden vloeistof en geuren op een u...
EUR 8.98
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed