Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Mesen doet een beroep op Iepers dierenasiel

 
Post datum: 4/30/2007    1856 keer bekeken   
Bron: KW.be 
 
Belgie - De stad Mesen sluit een samenwerkingsovereenkomst af met het dierenasiel van Ieper voor de opvang van alle verloren, verwaarloosde of mishandelde honden en katten op het grondgebied van Mesen. Als kleine stad heeft Mesen geen eigen opvang van dieren. De wet van 14 augustus 1986 (over de bescherming en het welzijn van de dieren) verplicht de gemeenten die geen eigen opvang hebben, samen te werken met een erkend dierenasiel. Daarom gaat Mesen nu een samenwerking aan met het dierenasiel van Ieper.
 
Als vergoeding voor de opvang betaalt Mesen jaarlijks 0,25 euro per inwoner aan het Ieperse dierenasiel. Met 1000 inwoners komt dat neer op 250 euro. In de eerstvolgende begrotingswijziging zal dit krediet worden voorzien. De samenwerking met het dierenasiel van Ieper gaat in op 1 juli.
 
  Dierenmishandeling vaker gemeld
  Muzikale beesten op YouTube
  De jacht op de zwerfkat

Gerelateerd

Sluiting dreigt voor dierenasiel Amsterdam-Noord/Oostazaan

Open dagen dierenasiel op 2 en 3 oktober

Uitgedroogde poezen bij dierenasiel Winschoten

Open Dag Dierenasiel Amsterdam

Drie verwaarloosde katten aangetroffen

  

In onze shop
7,5 kg + 2 kg gratis! 9 kg Applaws kattenvoer
Applaws Droog kattenvoer is een uniek compleet voer voor volwassen katten. De droge brokjes simuleren de natuurlijke voeding van wilde katten. Katten zijn ...
EUR 46.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed