Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Muzikale beesten op YouTube

 
Post datum: 4/28/2007    3171 keer bekeken   
Bron: AD 
 
ROTTERDAM - Een kat die helemaal weg is van pianospelen. En ook dagelijks even een deuntje pingelt op de piano van haar bazin.

De Amerikaanse kat Nora is de internethit van dit moment. Het filmpje van de pianospelende kat is sinds januari meer dan 1,5 miljoen keer bekeken en de media doken er bovenop. Nora 'trad op' in Amerikaanse journaals en tv-programma's als Good Morning America.

Ook buiten Amerika bleef het talent van Nora niet onopgemerkt, het muzikale beest haalde ook de media in Frankrijk, Duitsland, Spanje en Engeland.

En sinds het filmpje van Nora op YouTube is geplaatst, wemelt het van filmpjes van pianospelende katers. Nora blijkt niet uniek met haar talent.

 
  De jacht op de zwerfkat
  'Kat bevalt van puppy'
  VWA zoekt naar melamine in diervoer

  

In onze shop
Trixie krabpaal marcela
Deze krabpaal van Trixie is strak, compact en biedt toch alles wat jouw kat nodig heeft. De krabpaal heeft een groot plateau welke is voorzien van zacht pl...
EUR 83.75
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed