Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Dierenarts sterft door kattenliefde

 
Post datum: 4/27/2007    3662 keer bekeken   
Bron: Telegraaf 
 
AMSTERDAM - Een beroemde Amerikaanse dierenarts en expert op het gebied van katten is dinsdag in het ziekenhuis overleden aan de verwondingen die hij zondag bij een motorongeluk opliep toen hij een kat op de weg probeerde te ontwijken.
 
De dierenarts, James Richards (58), gold als een autoriteit op het gebied van katten en verscheen geregeld op de televisie om de verzorging van huiskatten toe te lichten. Daarnaast heeft Richards meerdere boeken over katten op zijn naam staan en was hij gespecialiseerd in vaccinatieprotocols bij katten.

Collega's van Richards op de Cornell universiteit, waar hij werkte, zeiden dat het ze niets verbaasde dat een man die een flink deel van zijn leven had gewijd aan het verbeteren van het leven van katten, koste wat kost een overstekende kat zou proberen te ontwijken.

 
  FDA vertrouwt Chinese toeleveranciers nu echt niet meer
  Kattenaids bij katten in Goeferdinge
  Stervend meisje mag lievelingskatje niet meer zien

Gerelateerd

Peperdure reuzenkat sterft eenzame dood

Man overlijdt na ontwijken kat

Drents dierenarts Hendriks genomineerd voor Dierenheld

Kat mogelijk overleden door eten van gif

Hond graaft overleden kat-maatje op

  

In onze shop
Krabpaal kitty kidz
De krabpaal Kitty Kidz is precies goed voor speelse katten. Het scratch bord met Potenmotief biedt het beste op gebied van de nagelverzorging. Bodemplaat e...
EUR 42.95
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed