Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Kattenaids bij katten in Goeferdinge

 
Post datum: 4/25/2007    2235 keer bekeken   
Bron: Migrado 
 
Goeferdinge - Er is bij het invangen van verwilderde katten vastgesteld dat er kattenaids is bij gevangen katten in de regio rond de Gemeentestraat in Goeferdinge. Deze dieren worden door een door het stadsbestuur aangestelde veearts geŽuthanaseerd omwille van de veiligheid van de andere dieren. Dit is namelijk een ongeneeslijke dodelijke ziekte voor katten. Voor mensen is deze ziekte ongevaarlijk.

Eigenaars van katten die wonen in de buurt van de Gemeentestraat, worden aangeraden deze te laten testen bij hun veearts op de ziekte kattenaids (FIV, geen leukose). Laat uw huiskat bovendien niet buiten zonder het dier een herkenningslabel te geven of een chip te laten inplanten.

Dit maakt hen herkenbaar voor de invangers aangesteld door de stad. Indien een kat kattenaids blijkt te hebben, en deze kat is niet voorzien van een chip, herkenningsplaatje, tattoo,... dan wordt deze in opdracht van de stad geŽuthanaseerd.
 
  Stervend meisje mag lievelingskatje niet meer zien
  Aanvragen voor sterilisaties swingen de pan uit
  Kat klem in raam sterft gruweldood

Gerelateerd

Dood dreigt voor verwilderde katten

1700 verwilderde katten doodgeschoten

Oplossing problemen verwilderde katten

Ruzie om verwilderde kat

Dierenbescherming zoekt opvang verwilderde katten

  

In onze shop
Almo Nature Classic Kattenvoer 6 x 280 g
Almo Nature kattenvoer wordt uit natuurlijke en hoogwaardige grondstoffen bereid en biedt uw kat alle variatie en echtheid, die alleen een ongedenatureerd ...
EUR 14.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed