Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Ambulance met kat total loss

 
Post datum: 4/23/2007    2090 keer bekeken   
Bron: Noordhollands dagblad 
 
Alkmaar - Bij een ongeval op de kruising van de Geestersingel en Kanaalkade in Alkmaar is het afgelopen weekend een auto van Dierenambulance Alkmaar zwaar beschadigd geraakt. Er zijn geen gewonden gevallen.

De dierenambulance was met een overleden kat onderweg naar een crematorium in Schagen. De 44-jarige bestuurder van de ambulance kon niet verhinderen dat hij werd aangereden.

Een 72-jarige Heerhugowaarder, komend vanaf de Geestersingel, zag de dierenambulance over het hoofd en verleende geen voorrang. De Peugeot Partner, een van de drie Alkmaarse dierenambulances, is hierbij waarschijnlijk total loss geraakt.

 

 
  Kat doorkruist Frankrijk om baasjes terug te vinden
  Vrouw redt kat, maar vergeet kinderen
  Koppel rijdt 4.000 km in taxi

Gerelateerd

Topdrukte bij Dierenambulance door vakantie

Nieuwe ambulance voor gewonde dieren

Zorg van Dierenambulance Gouda maakt mensen blij

  

In onze shop
4 kg Kattovit droogvoer + 6 x 85 g Kattovit natvoer gratis!
Kattovit kattenvoer is een op wetenschappelijke basis ontwikkelde speciaalkost voor katten. Dit kattenvoer werkt doelgericht tegen specifieke storingen zoa...
EUR 22.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed