Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Kat doorkruist Frankrijk om baasjes terug te vinden

 
Post datum: 4/21/2007    2546 keer bekeken   
Bron: Zita 
 
Een Franse kat heeft in dertien maanden Frankrijk doorkruist om haar baasjes terug te vinden. Het driejarige beestje legde 800 kilometer af, van Bordeaux tot la Meuse.

De poes verdween in maart vorig jaar, de avond voor haar eigenaars verhuisden. Dinsdag dook ze opnieuw op. "We zijn er zeker van dat het Mimine is", vertelt haar baasje. "Haar vacht en haar gedrag is hetzelfde en de kinderen hebben het beestje herkend." "Er is geen enkele wetenschappelijke verklaring", zegt dierenarts Marie-Pierre François, die gespecialiseerd is in katten. "Het is bijzonder merkwaardig dat de poes zo ver gereisd heeft zonder de omgeving te kennen." Toch vindt de dierenarts het verhaal niet volledig ongeloofwaardig. "Katten kunnen hun zesde zintuig gebruiken", zegt François. "Soms heeft de natuur mooie verrassingen in petto."
 
  Vrouw redt kat, maar vergeet kinderen
  Koppel rijdt 4.000 km in taxi
  De ‘Dierenpolitie’ komt eraan!

Gerelateerd

Snel een betrouwbaar logeeradres vinden voor huisdieren

Dierenasiel zoekt baasjes voor vele kittens

Zwerfdieren sneller terug naar baasjes dankzij Amivedi

Zwerver PoekePoek na maanden weer thuis

Katten hebben slimmere baasjes dan honden

  

In onze shop
8 kg Hill's Feline Adult Urinary & Sterilised Kip Kattenvoer
Vertrouw op een voer, dat ook dierenartsen hun katten voeren: het evenwichtige droogvoer Hill??s Science Plan Feline adult urinary & sterilised kip dro...
EUR 49.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed