Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Zwarte kat legt verkeer in tunnelbuis lam

 
Post datum: 4/20/2007    2133 keer bekeken   
Bron: HVZeeland 
 
TERNEUZEN - Een zwarte kat heeft er voor gezorgd dat de oostbuis van de Westerscheldetunnel afgelopen nacht veertig minuten dicht was voor alle verkeer.

Een automobilist meldde om tien over half twee ‘s nachts bij de kassa op het tolplein dat hij het dier onderweg was tegengekomen. In overleg met de politie werd besloten om de tunnel af te sluiten.

De kat was nog niet zo lang onderweg, hij werd in het eerste gedeelte van de tunnel gevonden. De politie had er wel even de tijd voor nodig om het dier te vangen. Om te voorkomen dat de kat nóg een keer de oversteek naar Zuid-Beveland zou wagen, is hij ‘een flink eind verderop’ weer losgelaten.

Vanwege het nachtelijke tijdstip viel de hinder voor het verkeer mee. Slechts zes á zeven voertuigen stonden om kwart voor twee aan de Zeeuws-Vlaamse kant te wachten tot de tunnel weer open ging.
 
  Waardeloze kat
  Raadslid pleit voor aanlijnen van katten
  Pets medical is succes

Gerelateerd

Wielrenner rijdt over zwarte kat

Kat overleeft twintig minuten in draaiende wasmachine

Poesje legt verkeer op Oostenrijkse autosnelweg stil

Italianen maken jacht op zwarte panter

  

In onze shop
10kg + 2kg gratis Royal Canin Maine Coon Adult Kattenvoer
Die Maine Coon - de zachtaardige reus. Met hun indrukwekkend voorkomen, de welgevormde spieren en hun dichte, zijdeachtige vacht laat de Maine Coon al op h...
EUR 52.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed