Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Waardeloze kat

 
Post datum: 4/20/2007    2415 keer bekeken   
Bron: Telegraaf 
 
Kat te koop. Bijzonderheden: is bang voor muizen. Een Engelsman heeft een serie foto's van zijn kat op het inernet gezet waaruit blijkt dat de viervoeter beter eerst nog maar even naar Tom and Jerry kan kijken.

Zet deze rode kat bij een muis, en hij schrikt zich een ongeluk. De rol van de traditionele vijanden is hier omgedraaid. Als de muis te dichtbij komt, 'wanna play?', deinst de kat zelfs achteruit. Na een tijdje mag de muis zelfs even aan zijn aartsvijand snuffelen. Uiteindelij is t: zullen vriendjes worden? Geen probleem! De muis klimt eerst even bovenop de kat. Doodmoe van het spannende avontuur valt hij veilig in de poten van de kat tevreden in slaap. Te Koop ! Waardeloze kat..
 
  Raadslid pleit voor aanlijnen van katten
  Pets medical is succes
  Lamborghini in de prak door kat

  

In onze shop
10 + 2 gratis! Catz Finefood 12 x 200 g
De vitaliteit en gezondheid van een kat hangen in grote mate van haar voeding af. Catz Finefood staat voor een soortgerichte, evenwichtige en natuurlijke k...
EUR 14.15
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed