Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Wie is het baasje van Bono?

 
Post datum: 4/17/2007    2598 keer bekeken   
Bron: AD 
 
BOSKOOP - Een kat in Boskoop geniet de belangstelling van meerdere ’baasjes’. Twee buurvrouwen aan de Zijde beweren beide eigenaresse van dezelfde kat te zijn.

De 50-jarige S.H. was haar kat Bono elf maanden kwijt, toen ze een soortgelijke kat achter het raam van haar buurvrouw zag. ,,Hij reageerde op de naam, maar meer ook niet’’ , vertelde H. in een verklaring aan de politie.

Reden tot actie voor de Boskoopse. Op 4 oktober - werelddierendag - hing ze twee spandoeken op met de tekst ’kattendief’.

Haar buurvrouw kon dit niet waarderen en heeft H. aangeklaagd voor smaad. Rechter van Ham legde de vrouw, die de zitting niet bijwoonde, een boete van 150 euro op.

Dit is niet de eerste kattenkwestie van H. die bij de rechter terecht kwam. Eerder was zij betrokken bij een wietplantage die afbrandde in haar voormalige woning in Waddinxveen. Daarbij zijn enkele katten van de vrouw omgekomen.
 
  Verkoop honden en katten strenger gereglementeerd
  Martin Gaus opent zwerfkattenopvang OK
  Huisdieren allergisch voor mensen

Gerelateerd

Kat manipuleert baasje

Honden en katten vaak bij baasje in bed

Mogelijk meerdere katten vergiftigd

Veel belangstelling bij Opendeurdag DOC

Middagje zwerven van kater Tijger kost baasje 77 euro

  

In onze shop
Krabpaal nina
Adori krabpaal op voet, met meerdere speelmuisjes. De krabpaal is overtrokken met super zacht pluche. Uw kat zal zijn best doen tijdens het krabben de muis...
EUR 23.20
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed