Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Pekelder kinderen attenderen op kattenhater

 
Post datum: 4/3/2007    2788 keer bekeken   
Bron: Dagblad van het Noorden 
 
Oude pekela - In de buurt van de Hugo de Grootstraat in Oude Pekela is een kattenhater actief. Althans, dat vermoeden Jeroen (11) en Laura (8) Biefer en hun vrienden Freddy Wijsbeek (11) en Anouk Redmeijer (7). Een kat van Jeroen en eentje van Anouk zijn woensdag dood aangetroffen.

De vier jeugdige Pekelders zijn woensdagmiddag direct een folderactie in de buurt gestart. 'Er zijn in onze buurt al verschillende kattenmoorden gepleegd. Wij denken dat ze vergiftigd zijn', staat op het pamflet te lezen.'Dus mensen een waarschuwing. Let vooral op uw katten, want het kan zijn dat die van u ook het slachtoffer wordt', schrijft het kwartet.

Ze hebben geen idee wie dit gedaan heeft. De kinderen hebben hun dode huisdieren begraven, waardoor ze niet zullen weten of de katten daadwerkelijk zijn vergiftigd. ''Vorig jaar zijn er ook katten doodgemaakt in deze buurt'', herinnert Jeroen zich. Een van die beesten was van hem. Dit keer was het weer raak.

''We hebben thuis nog zeven katten, maar die laten we niet meer buiten. Die blijven gewoon binnen.'' De kinderen denken dat de katten vorig jaar zijn doodgeschopt. Dit keer gaat het volgens hen dus om vergiftiging. ''Omdat ze nog schuim om de bek hadden'', weet Jeroen.
 
  Kattenkwelling China gaat door
  Summer bevallen, een vijfling!
  Kamer verbied honden en katten in dierenzaken

Gerelateerd

Dierenambulance: Kattenhater actief

Angst voor kattenhater in Vogelbuurt

Mogelijk kattenhater actief in Brummen

Kattenscheerder actief in Veendam

  

In onze shop
Happy Cat Adult Sterilised
Gecastreerde katten komen het gemakkelijkst in gewicht aan, omdat ze door de homonale veranderingen minder actief zijn en daarnaast wel hun eetlust behoude...
EUR 42.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed