Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Miljoenen katten bedreigd in de VS

 
Post datum: 3/26/2007    1822 keer bekeken   
Bron: HLN.BE 
 
Miljoenen kattenvrienden in de VS houden hun hart vast. Hun troeteldier kan mogelijk dodelijk ziek geworden zijn na het eten van een portie bedorven voedsel. Fabrikant Menu Foods heeft de lading uit de rekken gehaald, maar het kwaad is al geschied. "De diertjes kregen na het eten een ernstige nieraandoening waar niks aan te doen", vrezen dierenartsen.

Spuitje
Ook China is er erg aan toe. De kat van Melissa Stein is in geen tijd de helft van haar gewicht verloren. Ze wil ook niks meer eten of drinken. "Het is afschuwelijk, ze miauwt ook de hele nacht. Ik wil nog wat tijd met haar doorbrengen, maar er zit niks anders op dan een spuitje", aldus Stein.

Veearts
De telefoon in het dierenziekenhuis van Brykerwoods in Central Austin staat roodgloeiend. Veearts Allison Healy vermoedt dat slechte kattenvoeding verantwoordelijk is voor de problemen. Stein is boos op de fabrikant en wil zich aansluiten bij andere eigenaars die naar de rechter stappen, meldt keyetv.com.
 
  De 12 van Moerwijk
  Ernstige problemen met kattenvoer Menu Foods
  Fritz the Cat terroriseert Hansweert

Gerelateerd

Britse particulieren houden leeuwen en tijgers

Katten houden niet van filmhelden

Eigenaren houden hun hart vast voor ophokplicht

Dierenasiels houden veel poezen over

  

In onze shop
FURminator deShedding Tool voor katten + 12 x 85 g Iams Pouches Delight Land & Zee in Gelei grat
De FURminator deShedding Tool lost het hoofdprobleem van de meeste kattenbezitters op, overal haren op kleding of bank. Losse haren kunnen leiden tot vervi...
EUR 21.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed