Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Katten massaal kopje onder in vaart Oosterzee

 
Post datum: 3/7/2007    2377 keer bekeken   
Bron: Leeuwarder Courant 
 
OOSTERZEE - Ze heten evenwichtkunstenaars te zijn, maar in Oosterzee blijken buizen over de Gietersevaart voor veel katten een onneembare hindernis.

De buizen, dwars over de vaart om de walbeschoeiing op z'n plek houden, worden door de katten gebruikt om over te steken. In de afgelopen maanden verdronken zeventien beesten.

Op verschillende plekken legde de gemeente vlotjes van piepschuim, die de katten moeten behoeden voor de verdrinkingsdood. Zonder succes, aldus wethouder Johannes van der Pal.

De enige oplossing is de buizen weg te halen. Maar dan moet het waterpeil fors omhoog voor voldoende tegendruk op de hardhouten walbeschoeiing, en dient het zware bouwverkeer te worden gekeerd.

 
  200 euro voor terugkeer kater Sjors
  Katje beleeft angstig avontuur in riool
  Katten strijden in tv-programma

Gerelateerd

Belg dumpt massaal dieren op internet

Honden en katten massaal gedumpt op internet

Katten lopen massaal weg door het warme weer

Kittens worden massaal gedumpt

Tros-publiek kijkt massaal naar poezen en honden

  

In onze shop
Kattenspeelgoed Cat Activity Tunnel Feeder
Kattenspeelgoed Cat Activity Tunnel Feeder combineert speelplezier met lichamelijke bezigheid en gezonde voedselopname. De behendigheid van uw kamertijger ...
EUR 4.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed