Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Kat op avontuur

 
Post datum: 2/8/2005    Door: admin    1953 keer bekeken    
 
Legend of Kay: een nieuw actie-avontuur met een jonge ninja-kat in de hoofdrol die het op moet nemen tegen een bende gorilla’s. Kinderachtig? Nee, Legend of Kay is bedoeld voor twaalf jaar en ouder en weet te boeien met een goed verhaal, leuke karakters en doordachte actie..

Het spel begint met een soort manga-stripverhaal dat je uitlegt dat vroeger alles koek en ei was, tot de magische bron opdroogde en de apen en ratten het land overnamen. Kay groeit in het spel uit van schootpoes tot bevrijder van het kattenvolk als hij op weg gaat naar het vulkaankasteel van gorilla-keizer Shun.

De eerste missies zijn eenvoudig en doe je door in het dorp met andere katten te praten. Zo leer je meteen hoe je Kay moet besturen. Tussen deze opdrachten door legt je oude meester in de vechtsporten steeds meer combo-aanvallen, magie en bewegingen aan je uit, die het spel strategie-elementen en diepgang geven. Leuk zijn de details in de wereld van Kay. In de straatjes en aan de huizen vind je apen-propaganda en als je goed kijkt, is overal wel iets te doen of te vinden.

Het spel is Engelstalig en de stemmen zijn perfect ingesproken. De ratten klinken gemeen, de apen lomp en dom. Later kom je andere dieren tegen, die allemaal even goed zijn uitgewerkt. Minder goed is de zelfdenkende camera die vaak net de verkeerde hoek laat zien als je een belangrijke sprong moet maken.

Ondanks dat is Legend of Kay een juweeltje. Je bent er uren mee zoet.
 
  Verdwijning katten blijft een raadsel
  Valentijnskorting bij castratie kater
  Poes Pebbles genomineerd als dapperste dier van 2004

Gerelateerd

Katje beleeft angstig avontuur in riool

  

In onze shop
Gourmet Gold Terrine Voordeelpakket Kattenvoer 24 x 85 g
Katten zijn echte fijnproevers en houden van variatie in hun voerbak. Gourmet Gold Terrine biedt een zeer buitengewone smaakervaring in veel spannende, uni...
EUR 9.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed