Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

We hebben kittens!

 
Post datum: 2/28/2007    4696 keer bekeken    
 
Met veel plezier kunnen we melden dat zaterdag ochtend onze Cindy is bevallen van twee mooie kittens! Het zijn een katertje en een poesje. Kittens en moeder maken het goed!

Vanaf nu staat ook de kittencam weer aan, zodat de komende weken de vorderingen van de kittens live op internet te bewonderen zijn!

Waarschijnlijk zullen we het poesje zelf houden, maar voor het katertje gaan we op zoek naar nieuwe baasjes. Mocht jij nog een prachtige Ragdoll kitten zoeken, neem dan even contact met ons op. Hij is nog beschikbaar.

Omdat Ragdoll kittens geheel wit geboren worden kunnen we nog niet zeggen welke kleur deze zal worden. Onze nieuwe Ragdoll kleurentabel geeft in ieder geval aan dat ze of seal of blue wordt, en de aftekening de klassieke point of mitted :-)

 
  Kattengrind geeft ziekte aan met kleur
  Raskatten laten zich keuren
  Iepers dierenasiel start sterilisatiecampagne

Gerelateerd

Minoes bevallen van 4 kittens

Donna bevallen van 4 mooie kittens!

Minoes bevallen van haar eerste nestje

Onze Fleur is bevallen van 2 mooie kittens!

  

In onze shop
Valeriaan-Kattenspeelkussen Patchwork-Uil
Het kussen met de welzijns-geur wordt snel de lievelingsvriend van uw kat! De zachte stof is met veel dinkel en 8 gram hoogwaardige valeriaan gevuld. De aa...
EUR 4.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed