Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Iepers dierenasiel start sterilisatiecampagne

 
Post datum: 2/23/2007    2262 keer bekeken   
Bron: KW.be 
 
Het Dierenasiel van Ieper start met een sterilisatiecampagne voor huiskatten. Met opvallende affiches wil de vzw Dierenasiel Ieper de eigenaars oproepen om hun kat te laten steriliseren. "Je bent wild en je jongt wat" of "Geboren om te sterven, 85% van alle kittens sterven", het zijn boodschappen die de eigenaars van katten moeten aanzetten tot nadenken. Heel wat kattenjongen worden nu ofwel gedood ofwel gedumpt.

Als ze overleven, verwilderen ze en stijgt het aantal zwerfkatten. Voor deze laatste categorie heeft het Ieperse Dierenasiel al jaren een sterilisatiecampagne lopen: zo werden vorig jaar 181 wilde katten gevangen, gesteriliseerd en teruggeplaatst in hun omgeving. De campagne om nu ook huiskatten te laten steriliseren, moet dus ook het aantal zwerfkatten naar beneden halen.
 
  Drie brandweerkorpsen rukken uit voor kat in boom
  Herstelde pensionkatten herenigd met eigenaren
  Katten halfjaar in draagmandje

Gerelateerd

Sluiting dreigt voor dierenasiel Amsterdam-Noord/Oostazaan

Open dagen dierenasiel op 2 en 3 oktober

Sterilisatie van huiskatten verplicht in BelgiŽ?

Uitgedroogde poezen bij dierenasiel Winschoten

Open Dag Dierenasiel Amsterdam

  

In onze shop
Happy Cat Indoor Adult vooralpen-rund kattenvoer
Smullen zonder slecht geweten met Happy Cat Indoor Adult vooralpen-rund voor volwassen katten. Het caloriegehalte van dit hoogwaardige droogvoer is aan de ...
EUR 22.49
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed