Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Vrijwilligers "voor in 't veld"

 
Post datum: 2/11/2007    1963 keer bekeken   
Bron: SOK 
 
De Stichting Onplaatsbare Katten is dringend op zoek naar vrijwilligers voor vangacties. De verwilderde katten worden op een diervriendelijke manier gevangen met vangkooien en naar de bij SOK aangesloten dierenartsen gebracht voor castratie en een medische check-up. Nadat de kat een of meerdere dagen bij is gekomen van de ingreep wordt deze weer teruggeplaatst op de vangplek. Vrijwilligers blijven er dan vervolgens voor zorgen dat de groepen verwilderde katten worden gevoerd en dat er schuilhokjes staan.

De vrijwilligers dient ouder te zijn dan 21 jaar, liefst 2 achtereenvolgende dagen beschikbaar (hoeft niet de volledige dag beschikbaar te zijn) en in het bezit van een auto.

Voor meer informatie kunt contact opnemen met Aurora van Schijndel op info@soktilburg.nl.

 
  FAO nuanceert rol van katten bij H5N1
  Love is in the air!
  Hoeveel muizen vangen onze katten?

Gerelateerd

Nieuwe aktie van de stichting Veterinair Steunfonds

Stichting Onplaatsbare Katten wil kattenbos realiseren!

  

In onze shop
24 x 85 g Voordeelpakket Gourmet Gold Luxe Mix
Katten zijn ware fijnproevers en wensen afwisseling op hun menu. De meest veeleisende gourmets onder de katten gaan nog een stapje verder en verlangen afwi...
EUR 9.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed