Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Poes Pebbles genomineerd als dapperste dier van 2004

 
Post datum: 2/6/2005    Door: admin    1953 keer bekeken    
 
Op donderdag 10 februari staat TROS TAFEL TWEE geheel in het teken van de finale van de verkiezing 'Huisdier van het Jaar'. De verkiezing wordt georganiseerd in samenwerking met de stichting 'Met dieren meer mens' en de dierenspeciaalzaken.

Om hieraan deel te nemen hebben mensen hun huisdieren kunnen opgeven voor de drie categorieŽn 'liefste', 'slimste' en 'dapperste' huisdier. Dieren die iets bijzonders voor hun omgeving hebben gedaan of een slimme truc hebben geleerd of gewoon onmisbaar voor hun baasje zijn. Uit honderden inzendingen zijn per categorie drie genomineerden geselecteerd. Van alle genomineerden en hun baasjes worden in deze uitzending korte films vertoond.

Genomineerd zijn in de categorieŽn:
Liefste: cavia 'Babbel' houdt veel van knuffelen, poes 'Jerno' biedt veel troost en Vlaamse reus 'Wolkje' ziet er vooral bijzonder lief uit.
Slimste: konijn 'Herbie' volgt zijn baasje in huis en komt als hij geroepen wordt, parkiet 'Sheila' kan praten, blaffen en fluiten, en poes 'Snoopie' vindt na verdwaling zijn huis weer terug.
Dapperste: hond 'Maxi' waarschuwt baasje op een brand, poes 'Pebbles' alarmeerde haar baasje hard en paniekerig dat haar vriendje kater Pino van het balkon is gevallen en hond 'Jonas' blafte keihard toen er geprobeerd werd in te breken.
In de uitzending is te zien hoe Martin Gaus de winnaar thuis verrast en hem/haar naast een aantal mooie prijzen de 'Met dieren meer mens'- Award overhandigt.

 
  Vraagtekens rond verdwijning katten
  Homeopathie houdt dierenartsen verdeeld
  Notoire dierenbeul zwaarder straffen

Gerelateerd

Drents dierenarts Hendriks genomineerd voor Dierenheld

Huisdierentest geheel vernieuwd en verbeterd!

Witte kater genomineerd als huisdier van het jaar

Rode kater Garfield in finale afslankwedstrijd

  

In onze shop
Krabpaal tunnel
Sisal is geheel verlijmd, Sisal stam met ABS kokers, Pluche-kwaliteit 680g/m, Pluche is geheel verlijmd, Bodemplaten en holen zijn gevoerd met vilt, slaap-...
EUR 147.43
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed