Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Verlof voor zieke kat

 
Post datum: 1/29/2007    1713 keer bekeken    
 
Steeds meer Britse werknemers met een ziek huisdier krijgen 'baasjesverlof'. Volgens personeelsdeskundigen introduceren bedrijven een dergelijke regeling om zich als aantrekkelijk werkgever te profileren.

Meer en meer dierenliefhebbers mogen thuisblijven om voor een ziek huisdier te zorgen. Maar het komt ook steeds meer voor dat een bedrijf een betaalde vrije dag toestaat als de hond of kat naar de dierenarts moet.

Ook laten ondernemingen toe dat werknemers hun zieke dier mee naar kantoor nemen. Ook mogen personeelsleden thuis werken om voor hun dier te zorgen. Verlof is inmiddels ook gebruikelijk geworden als het geliefde huisdier overlijdt, meldden Britse media zondag.
 
  Verwaarloosde katten in huis
  Dierenjuriste tegen willekeur inslapen
  Dierenmoordenaar pieterburen weer actief

Gerelateerd

As britse kat levert 1000 euro op

Inbrekers enkel uit op dure Britse raskat

  

In onze shop
12 kg Almo Nature + noppenballen 4 stuks gratis!
Almo Nature Holistic bestaat uit zorgvuldig uitgezochte, hoogwaardige en natuurlijke grondstoffen. In Almo Nature kattendroogvoer worden geen smaakversterk...
EUR 43.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed