Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Iedereen mag nieuwe dierenkliniek bekijken

 
Post datum: 1/22/2007    2505 keer bekeken   
Bron: De Stentor 
 
DEVENTER - Nu alles op rolletjes loopt in de nieuwe Dierenkliniek Deventer is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen. Zaterdag 27 januari is het open dag aan de Smeenkhof 12.

Tijdelijk werden de dieren behandeld in de noodgebouwen aan de Leonard Springerlaan 4. Totdat de nieuwbouw op de Bannink eindelijk klaar was.

Positief
Velen hebben de nieuwe vestiging al bezocht en de reacties zijn positief, melden de artsen.
De patiŽnten die opgenomen moeten worden krijgen veel meer rust dan in de noodgebouwen mogelijk was; de katten en honden zitten apart van elkaar en ook de konijnen en kleine knaagdieren hebben een eigen opnameruimte. Hierdoor is de stress onder de opname patiŽnten veel minder.

Modern
De kliniek beschikt verder over vijf spreekkamers en een ruime operatiekamer voorzien van de modernste apparatuur, een tandheelkundige afdeling en aparte ruimtes voor fysiotherapie en acupunctuur.

Rondleidingen
Tijdens de open dag krijgen bezoekers de mogelijkheid om de diverse ruimtes en technieken te zien. Er worden rondleidingen door de kliniek gegeven en er zijn verschillende informatiestands.

Op het weiland naast de kliniek zullen diverse demonstraties gegeven worden. Ook voor de kinderen is er een uitgebreid programma met ondermeer een ballonnenwedstrijd en een springkussen.

Andere locaties
Hoewel de hoofdvestiging dus verhuisd is naar de Smeenkhof 12, blijven de locaties in Deventer (Hoge Hondstraat 115) en in Holten (Larenseweg 54) gewoon geopend.

De open dag is van 11 tot 16 uur. Om klokslag 11 uur zal de vestiging spectaculair geopend worden. Hierna vindt tot 16 uur een afwisselend programma plaats.
 
  Onrust over dode en verdwenen katten
  Dierenarts voor de minima
  Wilde kat in Limburgs Heuvelland

Gerelateerd

Prinses opent nieuwe productiefaciliteit van Intervet

Alle hulp blijft welkom voor de Poezenboot

Gratis gebitscontrole bij Dierenkliniek Parijsch

Populaire kattennamen, aparte namen nieuwe trend

Dierenasiel trekt nieuwe vacht aan

  

In onze shop
Kattenspeelgoed Cat Activity Turn Around
Het Cat Activity Turn Around intelligentiespeeltje voldoet aan de natuurlijke behoefte van uw kat aan lichamelijke inspanning evenals psychische uitdaging!...
EUR 4.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed