Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Vraagtekens rond verdwijning katten

 
Post datum: 2/6/2005    Door: admin    1846 keer bekeken    
 
APELDOORN - In de omgeving van de Borneolaan zijn in een half jaar tijd tenminste acht katten verdwenen. Dat stelt buurtbewoonster Margriet Jansen. Zij deed een oproep in de wijk over haar eigen vermiste witte kater Sam. Daarna regende het telefoontjes.

De schrik sloeg Jansen gisteren om het hart door alle reacties uit de buurt. Zelf wist Jansen van een recente verdwijning van twee katten bij haar in de straat. Nu blijkt in ondermeer de Celebeslaan en Timorlaan ook een aantal huisdieren vermist te worden. Margriet Jansen hoopt op meer duidelijkheid. De verlossende tip over haar eigen dier beloont ze met 100 euro (telefoonnummer 055 5222647).

 
  Homeopathie houdt dierenartsen verdeeld
  Notoire dierenbeul zwaarder straffen
  Fietsen voor zwerfdieren Kreta

Gerelateerd

Drie katten spoorloos verdwenen op de Holkenkamp

Onrust over dode en verdwenen katten

Pleegadressen kittens omgeving Winschoten

Zwerfkatten verdwenen in Terneuzen

  

In onze shop
Krabpaal monopolis 1
De krabpaal Empire Monopolis beschikt over 2 dikke robuuste sisal palen waarbij in de ene sisal paal een comfortabel kattenhuisje ge´ntegreerd is inclusief...
EUR 126.00
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed