Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Bank geeft kat een creditcard

 
Post datum: 1/4/2007    2118 keer bekeken   
Bron: Yahoo 
 
Een Australische bank heeft zichzelf te kijk gezet door zonder problemen een creditcard aan een kat te geven. Katherine Campbell, zelf een klant van de bank, vroeg onlangs een tweede kaart voor haar rekening aan onder de naam van haar kat. Ze wilde daarmee de veiligheid van het identificatiesysteem van de bank testen.

De kat Messiah kreeg vervolgens zonder probleem een creditcard opgestuurd van The Bank of Queensland. "Ik kon het niet geloven", aldus de kattenbezitster. "Mensen moeten zich goed realiseren dat dit kan, en banken moeten hun beveiliging verbeteren."

De bank heeft inmiddels zijn excuses aangeboden. "Dit had niet moeten gebeuren." De creditcard van Messiah is inmiddels ook ingetrokken. 
 
  'Opvang katten net zo duur als die van kinderen'
  Poezen en katers gaan in de executieverkoop
  Kat redt familie uit brandend huis

Gerelateerd

Oplossing problemen verwilderde katten

Kat lost printer problemen op!

Savannah bedreigt Australische dieren

Coca´ne maakt van Australische kat feestbeest

Ernstige problemen met kattenvoer Menu Foods

  

In onze shop
Happy Cat Adult Sterilised
Gecastreerde katten komen het gemakkelijkst in gewicht aan, omdat ze door de homonale veranderingen minder actief zijn en daarnaast wel hun eetlust behoude...
EUR 42.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed