Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Katten omgebracht in woonwijk

 
Post datum: 12/27/2006    2426 keer bekeken   
Bron: Blik op Nieuws 
 
Emmen - Aan de Warmeerweg in de Emmer wijk Emmermeer zijn door de Dierenbescherming twee vermoordde katten aangetroffen waarvan de nek was gebroken en het rechteroog was uitgestoken. De omgebrachte katten lagen volgens een woordvoerster van de Dierenbescherming naast elkaar "opgebaard".

Het betreft hier jonge katten van waarschijnlijk nog geen jaar oud. En van de katten was bruin cypers en de andere grijs cypers. Beide droegen ze een zwart bandje met hieraan een belletje, waaruit kan worden opgemaakt dat het hier huiskatten betreft aldus de woordvoerster.

Een derde kat die in de buurt van de twee omgebrachte katten liep is door de Dierenambulance meegenomen. Deze droeg een zelfde zwart bandje met belletje. De Dierenbescherming wil graag in contact komen met de eigenaar van de katten, ze kunnen bellen met 0591 372513.

Er zal door de Dierenbescherming aangifte van dierenmishandeling bij de politie worden gedaan.
 
  Nieuwe aktie van de stichting Veterinair Steunfonds
  Kerstman trakteert alle dieren in het asiel
  Van alles te doen bij Natuurdiorama Holten

Gerelateerd

Groot succes preventieve acties Dierenbescherming

Onderzoek naar aangetroffen katten

Politie en dierenbescherming bevrijden kat

Chipactie Dierenbescherming groot succes

Sterren en Dierenbescherming vieren samen Werelddierendag

  

In onze shop
Porta 21 Feline Finest Cats Heaven Kattenvoer
Porta 21 Feline Finest Cats Heaven is enkelvoer, vooral vor voedselgevoelige, oudere en overgewichtige katten. Ook voor allergische katten is dit voer uits...
EUR 44.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed