Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Kerstman trakteert alle dieren in het asiel

 
Post datum: 12/26/2006    2086 keer bekeken   
Bron: Steenwijker Courant 
 
STEENWIJK De kerstman was vrijdag al actief in Steenwijk. De man uit het hoge noorden kwam naar dierenasiel en pension De Kluif aan de Meppelerweg om alle dieren, zowel honden als katten, te verwennen met veel lekkers, van kluiven tot kuipjes vlees.

Dier all-in bedacht deze actie, omdat de dierenspeciaalzaak ziet dat "gelukkig ook dieren niet vergeten worden met de kerst, maar juist de doelgroep "dieren in het asiel' missen dus nu nog meer'.

Vandaar dat de onderneming de kerstman uitnodigde om voor deze kerst de honden en katten in De Kluif wat extra aandacht te schenken. De honden en katten waren dol op de extra traktatie. En ook Lauri, de bedrijfsleider van De Kluif, was de kerstman zeer erkentelijk voor deze geste.

 
  Van alles te doen bij Natuurdiorama Holten
  Katten Helmersbuurt zijn spoorloos
  Katten geliefd met kerst, honden na oud en nieuw

Gerelateerd

Mogelijk kattenhater actief in Brummen

Kattenscheerder actief in Veendam

Dierenhater Pieterburen mogelijk weer actief

Illegale kattenhandelaarster actief op web

  

In onze shop
Happy Cat Adult Sterilised
Gecastreerde katten komen het gemakkelijkst in gewicht aan, omdat ze door de homonale veranderingen minder actief zijn en daarnaast wel hun eetlust behoude...
EUR 42.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed