Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Van alles te doen bij Natuurdiorama Holten

 
Post datum: 12/27/2006    2272 keer bekeken   
Bron: De Stentor 
 
HOLTEN - Bij het Natuurdiorama op de Holterberg is tijdens de kerstvakantie weer van alles te doen. In beide vakantieweken kan de jeugd op woensdag, donderdag en vrijdag aan de slag met papier, ijzerdraad, hamer en materialen uit de natuur. Onder begeleiding worden daarvan dierenfiguren in elkaar geknutseld. Daarnaast zijn er voor kinderen van alle leeftijden speurtochten.

Op donderdag 28 december komt preparateur Manny Wegen demonstreren hoe je dieren opzet. Wegen werkt momenteel aan een aantal vossen voor een nieuw diorama.

In de filmzaal draait tijdens de kerstvakantie een nieuwe film over wilde katten. In het natuurmuseum kan men vervolgens op zoek naar de grootste kat van Europa, de lynx.

Natuurdiorama Holterberg is gedurende de kerstvakantie dagelijks geopend van 11.00 tot 17.00 uur.
Voor informatie: 0548-361979 of museum@holterberg.nl.

 
  Katten Helmersbuurt zijn spoorloos
  Katten geliefd met kerst, honden na oud en nieuw
  Achter de schermen bij íCatsí

Gerelateerd

Kat vat vlam tijdens diner

Politiemensen beledigd tijdens zorg voor poesjes

  

In onze shop
Cosma snackies kerst-editie
Een lekkere kerstdroom voor katten wordt werkelijkheid: Cosma snackies kerst-editie is een bijzonder hoogwaardig genot voor fijnproevers - fijn kip- en een...
EUR 4.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed