Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Winnaar ‘Superlintje’ schenkt € 7500,- aan kansloze honden en katten

 
Post datum: 11/23/2006    2029 keer bekeken   
Bron: Dierenbescherming 
 
Vrijdag was het feest voor de 400 honden en katten van het Dierenthuis Wilbertoord, een permanente opvang voor oude, zieke en kansarme honden en katten. Uit handen van machinist Henk Mars ontvingen de oprichters en beheerders, Alice en Steven van Duyn, een cheque van € 7500,-.

Henk Mars werd op 4 oktober, tijdens de Lintjesregen van de Dierenbescherming, door het publiek verkozen tot winnaar van het ‘Superlintje’ omdat hij zijn trein vol passagiers had stilgezet om een pasgeboren kalf te redden. Dit leverde hem 7500 euro op van de Dierenbescherming, te besteden aan een goed dierendoel naar keuze. Henk is erg tevreden met zijn keuze voor Dierenthuis Wilbertoord.

Het Dierenthuis Wilbertoord werd opgericht in december 2001 en is gericht op de opvang van honden en katten die zeer moeilijk of niet herplaatsbaar zijn. In Dierenthuis Wilbertoord leven nu ruim 400 dieren in een waar honden- en poezenparadijs op aarde, zonder hokken of tralies. De dieren kunnen op continue zorg rekenen, omdat de beheerders letterlijk tussen de dieren leven.
 
  Brussel op bres voor honden en katten
  Kattenziektes in Drentse Wilhelminaoord
  Machinist schenkt 7.500 euro voor kansarme honden en katten

Gerelateerd

Britse schenkt ruim 18.000 blikjes kattenvoer

'Laarbeek moet Dierenthuis aanpakken'

Dierenbescherming zoekt opvang verwilderde katten

Machinist schenkt 7.500 euro voor kansarme honden en katten

  

In onze shop
Dubbelpak: 2 grote zakken Sanabelle Kattenvoer
Sanabelle is een kattenvoer van de hoogste kwaliteit en ontwikkelt volgens de nieuwste wetenschappelijke erkenningen. Het Sanabelle-assortiment biedt voor ...
EUR 79.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed