Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Transavia verkoopt ook kattensnoepjes

 
Post datum: 6/23/2007    2342 keer bekeken   
Bron: Telegraaf



 
 




AMSTERDAM - Passagiers die met Transavia van hun vakantiebestemming terugkomen kunnen aan boord niet alleen een cadeautje kopen voor familie en vrienden, de luchtvaartmaatschappij denkt vanaf deze week ook aan de honden en katten die thuis op hun baasje wachten.

Naast parfums, chocolade en sierraden verkopen de stewardessen ook cadeauverpakkingen met honden- en kattensnoepjes. Voor de trouwe viervoeter is er het Pedigree pakket met vier snacks inclusief een speeltouw. En reizigers met thuis een poes, kunnen hun afwezigheid goedmaken met de feestelijk verpakte Whiskas temptations, inclusief een speeldispenser. Met de slogan 'Don't forget your best friend' maakt Transavia in het vliegtuig reclame voor deze nieuwe service.
 
  Meer zwerfkatten bij bejaardenflats
  De winter is in het land...
  Dierendetectives aan de slag in Haagse regio

Gerelateerd

'Niet alleen maar knuffelen'

Wat doen katten als ze alleen thuis zijn?

Kat manipuleert baasje

Britse kat eet alleen groenten en fruit

Honden en katten vaak bij baasje in bed

  

In onze shop
10 kg Royal Canin Ragdoll Kattenvoer
Royal Canin Ragdoll is een evenwichtig compleetvoer. Het voer bevat een unieke formule, waardoor het voer uitstekend geschikt is voor ragdolls. Van oorspro...
EUR 56.99




De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed