Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

BlingBling voor honden en katten

 
Post datum: 11/6/2006    4974 keer bekeken   
Bron: Hoorngids 
 
Het assortiment van Giftshop and Gallery Dogs & Cats in Hoorn blijft groeien. Het eldorado voor honden- en kattenliefhebbers heeft nu ook kleding voor deze dieren, blingbling-draagtassen en grafstenen in het assortiment! De winkel begon twee jaar geleden met vooral cadeau-artikelen, maar heeft nu ook veel andere artikelen, veelal op verzoek van klanten. De nieuwste aanwinst is de mooie collectie hondenkleding van het Koreaanse merk Puppy Angel. Dogs & Cats heeft een winkel in de Nieuwstraat in Hoorn, maar krijgt via Internet bestellingen uit het hele land.

De trend dat huisdieren steeds meer aandacht krijgen is duidelijk. Ook eigenaresse Evelyn Stuijfbergen-Tesser van Dogs & Cats krijgt steeds meer vraag naar bepaalde luxe artikelen. Daarom heeft ze haar assortiment uitgebreid met Puppy Angel. Dit wereldwijd populaire merk maakt luxe honden- en kattenkleding zoals trainingjasjes, bodywarmers en baseball-caps. Ook voor mooie draagtassen voor huisdieren bent u bij Dogs & Cats aan het juiste adres. Met kleurrijke bling-bling-letters kunt u de draagtassen en hondenriemen en kattenbandjes personaliseren. Ook aan de nagedachtenis voor bijvoorbeeld honden en katten, maar ook andere huisdieren, wordt steeds meer aandacht besteed. U kunt nu vanaf 95 euro een tekst en foto van uw overleden huisdier in een grafsteen laten laseren. Bij Dogs & Cats kunt u voorbeelden bekijken en een informatiefolder ophalen.

De Hoornse winkel heeft een van de grootste collecties kitten- en hondenbeelden van ons land en krijgt via de site www.dogsandcats.nl ook veel bestellingen. Katten en honden van hout, steen, porselein, kunststof, etc. Maar ook sieraden, serviesgoed, textiel en schilderijen. Van beroemde merken of kunstenaars als Wachtmeister, Catissimo, Jim Shore, Toni Goffe, Whimsiclay, Comic Curious Cats, etc. U vindt er zeer veel beeldjes van hondenrassen, maar ook de rode kater van Jan Jans en de kinderen of Sylvester, de kat uit Tom & Jerry. Ook is er nu een grote collectie Betty Boop-beelden die in bevallige posities met haar hond poseert.

Wie door dit aanbod denkt dat “Giftshop and Gallery Dogs & Cats” vooral luxe en dure artikelen verkoopt, heeft het goed mis: Er zijn zeer betaalbare (cadeau)artikelen te vinden, variërend van mokken tot placemats en van pluche honden tot houten katten, vanaf 0,60 tot 300,00 euro. Voor kinderen zijn er bij Dogs & Cats leuke artikelen te koop. Zo is er een enorme collectie pluche beesten, van 1,95 tot 39,95 euro. Maar ook zijn er schoolartikelen voor kinderen die gek zijn van honden of katten. Zelfs Sinterklaas en de Kerstman weten de weg naar de bijzondere cadeauwinkel te vinden!

Regionale kunstenaars bieden ook hun producten via de Hoornse winkel aan. Zo worden verschillende beelden van keramiek getoond en zijn er nu ook handgemaakte raammobielen van hondenrassen. Eigenaresse Evelyn maakt aan de hand van foto’s van uw huisdier een mooie tekening of schilderij op maat. “Giftshop and Gallery Dogs & Cats”, Nieuwstraat 2 in Hoorn, is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en tevens op de donderdagse koopavond. Ook is de winkel/galerie open tijdens de koopzondagen. Een deel van het aanbod van de bijzondere winkel is ook te bestellen via Internet: www.dogsandcats.nl. Telefonisch is “Dogs & Cats” te bereiken op 0229-210477.
 
  Een digitale beestenbende
  Stichting P.O.E.S. bestaat tien jaar
  Katten bevolken Stadshagen

Gerelateerd

Lucky blijft bazin redden

Tijgertje blijft favoriete kattennaam

Alle hulp blijft welkom voor de Poezenboot

Dood katten blijft mysterie

Dierentehuis De Wagenrenk blijft open

  

In onze shop
Krabpaal karton slang
Door aan een krabpaal te krabben kan een kat zich van loszittende delen van zijn nagels ontdoen. Door de nagels te scherpen aan een krabpaal houdt een kat ...
EUR 19.17
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed