Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Dierenbescherming Utrecht Amersfoort start cursus kattengedrag

 
Post datum: 10/23/2006    3243 keer bekeken   
Bron: Dierenbescherming 
 
De Dierenbescherming Utrecht Amersfoort organiseert dit najaar weer een cursus kattengedrag. De cursus is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over katten en kattengedrag en wordt gehouden op dinsdag 21 en dinsdag 28 november van 19.45 uur tot 22.15 uur bij de Dierenbescherming in Utrecht, Californiëdreef 19.

De Dierenbescherming organiseert deze cursus omdat veel katten wegens gedragsproblemen in het asiel belanden. Ook zijn deze dieren juist vanwege hun gedrag moeilijk herplaatsbaar, waardoor de asielen steeds voller worden. De cursus wordt gegeven door dr. Matthijs Schilder, etholoog aan de faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht. Hij licht tijdens de cursus onder meer toe hoe probleemgedrag aangepakt kan worden en waar men op moet letten bij het kiezen van een kat.

Informatie en aanmelden: Het cursusgeld bedraagt voor leden van de Dierenbescherming €26,-. Niet-leden betalen €50,- en zijn daarmee automatisch een jaar lid van de Dierenbescherming. Voor meer informatie en/of inschrijvingen kunt u kijken op op www.dierenbescherming-utrecht.nl, e-mailen naar info@dierenbescherming-utrecht.nl of bellen met (030) 246 88 66.
 
  Getuigen gezocht van vergiftigen honden/katten
  Katten in Leesten vergiftigd
  Recordaantal katten en honden

Gerelateerd

Katten in de provincie Utrecht niet kogelvrij

Training kattengedrag start in september!

Groot succes preventieve acties Dierenbescherming

DRRC organiseert 6e HCM testdag!

Nieuwe diersoort in DierenPark Amersfoort

  

In onze shop
4 kg Kattovit droogvoer + 6 x 85 g Kattovit natvoer gratis!
Kattovit kattenvoer is een op wetenschappelijke basis ontwikkelde speciaalkost voor katten. Dit kattenvoer werkt doelgericht tegen specifieke storingen zoa...
EUR 22.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed