Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Open dag dierenbescherming

 
Post datum: 10/4/2006    2375 keer bekeken    
 
Op zaterdag 7 oktober, vlak na Werelddierendag, opent Dierenbescherming Alphen aan den Rijn haar deuren voor alle dierenliefhebbers. U bent van harte welkom tussen 10:00 uur en 15:00 uur bij de opvang aan de Thorbeckestraat 4.

Er worden rondleidingen gegeven en u krijgt antwoord op al uw vragen. Het belooft een spectaculaire dag te worden! Tevens organiseert de Dierenbescherming op dinsdag 10 oktober vanaf 19:30 uur een informatieavond over voeding.

Asieldier
Wilt u een huisdier, denkt u dan eens aan een asieldier. In het dierenasiel zitten zoveel lieve katers en poezen die een goed baasje zoeken. Wilt u n van onze dieren een tweede kans geven en een gelukkig thuis bieden? Neem dan een kijkje in ons asiel op 7 oktober.

Adoptie, lidmaatschap of gift
Mocht u onvoldoende tijd hebben om een dier in huis te nemen en te verzorgen, maar draagt u onze dieren een warm hart toe, dan is het mogelijk een asieldier symbolisch te adopteren. Met uw donatie steunt u de Dierenbescherming en wordt u op de hoogte gehouden van de ontwikkeling van uw adoptiedier. U kunt ons ook steunen door lid te worden of een gift te doen. Zonder w steun komt de Dierenbescherming nergens.

Vrijwilligers
De Dierenbescherming kan niet zonder de hulp van vrijwilligers. Heeft u nog wat tijd beschikbaar en spreekt een leuke, leerzame en zinvolle vrijwilligersfunctie bij de Dierenbescherming u aan? En heeft u hart voor dieren? Meldt u dan aan als vrijwilliger bij de Dierenbescherming. Wij zoeken nog vrijwilligers voor de verzorging, knuffelgroep of de dierenambulance. U kunt zich aanmelden tijdens de open dag, maar ook telefonisch via nr. 06-51202629.

Informatieavond
Tijdens de informatieavond op 10 oktober staan voeding en het herkennen van ziekten en vitaminentekorten centraal. Tevens is er een voedingsdeskundige van Royal Canin aanwezig. Wilt u meer weten over deze onderwerpen, dan nodigen wij u hierbij van harte uit om deze avond bij te wonen.
 
  De Poezenweide Ragdoll winkel
  Bond op de bres voor kattenbelangen
  Zwaar verwaarloosde katten in woning Wijk en Aalburg

Gerelateerd

Dierenthuis Aarle-Rixtel moet deuren sluiten

Groot succes preventieve acties Dierenbescherming

D66 Alphen wil katten en honden verplicht chippen

Politie en dierenbescherming bevrijden kat

Chipactie Dierenbescherming groot succes

  

In onze shop
Voordeelpakket Cosma thai snackies, tijdelijk 4 + 1 GRATIS!
De Cosma thai snackies zijn hoogwaardige, natuurijke premiumsnacks uit zorgvuldig geselecteerde ingredienten. Geef uw kat nu een heel bijzonder genot: de g...
EUR 10.39
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed