Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Tommie populairste kattennaam

 
Post datum: 9/11/2006    4019 keer bekeken   
Bron: ANP 
 
Tommie is dit jaar de populairste kattennaam en heeft daarmee Tijgertje van de eerste plaats verdrongen. Tommie stond vorig jaar nog op de vijfde plaats. Bij de hondennamen is Max voor het derde achtereenvolgende jaar de meest voorkomende naam. Dit blijkt maandag uit een onderzoek van verzekeraar Proteq onder zijn klanten die een verzekering voor hun huisdier hebben afgesloten.

Terug in de top vijf van hondennamen is Lady. Een opvallende stijger is Bobby, die inmiddels de top tien is binnengedrongen. Bij de kattennamen is Sam nieuw bij de eerste vijf. Sam blijkt ook populair als hondennaam.

Proteq zegt dat de baasjes het doorgaans op een traditionele naam houden. De ranglijst voor honden wordt aangevoerd door Max, Bo, Spike, Sam en Lady. Bij de katten zijn dat Tommie, Tijger(tje), Mickey, Simba en Sam.
 
  Zuurstofmaskers voor huisdieren
  Fietser over de kop door kat tussen spaken
  McDonald's vangt 'zielige' zwerfkatten

Gerelateerd

Huisdieren reizen eerste klas

Minoes bevallen van haar eerste nestje

Tijgertje weer populairste kattennaam

Simba en Max blijven populairste katten- en hondennaam

Misty heeft haar eerste nestje kittens!

  

In onze shop
Applaws Kattenvoer 6 x 70 g
Applaws compleetvoer voor katten wordt geproduceerd uit hoogwaardige en natuurlijke ingrediƫnten. Hiermee kan een hoogwaardig voer worden gegarandeerd. Bi...
EUR 6.49
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed