Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Sterren en Dierenbescherming vieren samen Werelddierendag

 
Post datum: 8/27/2006    2645 keer bekeken   
Bron: Dierenbescherming 
 
De Dierenbescherming organiseert op Werelddierendag ‘Sterren voor Dieren’. Een overweldigend muziekfeest voor jong en oud met de crème de la crème van de Nederlandse artiestenwereld. Sterren als Jannes, Lee Towers, Marianne Weber, Helmut Lotti, Wolter Kroes, Belle Perez en ruim dertig andere topartiesten zetten zich op 4 oktober in het Arnhemse Gelredome in voor een betere wereld voor dieren. De tienduizenden bezoekers doen dit ook. Voor minder dan twee tientjes hebben zij een onvergetelijke avond en steunen zij bovendien het werk van de Dierenbescherming.

Maar liefst 23.000 mensen krijgen een veelzijdig muzikaal menu voorgeschoteld om van te smullen. Naast bovenstaande artiesten geven bijvoorbeeld ook Do, Koos Alberts en Grad Damen acte de présence. En dat is nog niet alles, er is een spectaculaire surprise act inbegrepen van een groot Nederlands artiest die het Gelredome op haar grondvesten zal doen trillen. En dat allemaal voor 17,50 euro waarmee de bezoeker ook nog eens tot eind 2006 lid is van de Dierenbescherming. 

Muziekliefhebbers en dierenvrienden zijn van harte uitgenodigd dit spektakel bij te wonen. Dus geef de dieren steun en kom naar ‘Sterren voor Dieren’.

 
  Groeien als kool
  Meer gedumpte huisdieren deze zomer
  Jager schiet elf tamme katten dood

Gerelateerd

Groot succes preventieve acties Dierenbescherming

DRRC organiseert 6e HCM testdag!

Ook dieren vieren Kerstmis

Politie en dierenbescherming bevrijden kat

Chipactie Dierenbescherming groot succes

  

In onze shop
Voordeelpakket Cosma thai snackies, tijdelijk 4 + 1 GRATIS!
De Cosma thai snackies zijn hoogwaardige, natuurijke premiumsnacks uit zorgvuldig geselecteerde ingredienten. Geef uw kat nu een heel bijzonder genot: de g...
EUR 10.39
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed