Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Dierenbescherming: toename aantal afgedankte katten

 
Post datum: 8/16/2006    2480 keer bekeken   
Bron: L1LimburgLive 
 
De Dierenbescherming Limburg in Sittard signaleert een sterke stijging van het aantal afgedankte katten, met name in de Westelijke Mijnstreek en Noord- en Midden-Limburg.

De Kattenhulpdienst in Geleen heeft dit jaar zestien katten opgevangen. Dat zijn er zes meer dan in heel 2005. De Stichting Katimo in Melick ving dit jaar ruim 90 in de steek gelaten katten op. Dat zijn er fors meer dan vorige jaren. De katten worden meestal gevonden op afgelegen plekken. Daarna komen ze terecht bij gastgezinnen. Meestal zijn dat vaste plaasten waar de katten een tijdelijk verblijf vinden.
 
  'Katten maken mensen gek'
  Katten houden niet van filmhelden
  Poesje legt verkeer op Oostenrijkse autosnelweg stil

Gerelateerd

Groot succes preventieve acties Dierenbescherming

Record aantal huisdieren geregistreerd

Flinke toename aantal zwerfdieren

Politie en dierenbescherming bevrijden kat

Toename aantal dikke honden en katten

  

In onze shop
10kg + 2kg gratis Royal Canin Light Weight Care Kattenvoer
Katten vallen maar lastig af. Als katten last krijgen van overgewicht, blijven ze dan ook vaak wat dikker of worden ze na verloop van tijd nog dikker. Het ...
EUR 53.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed