Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

'Katten maken mensen gek'

 
Post datum: 8/15/2006    5051 keer bekeken   
Bron: Jeugdjournaal 
 
Een wetenschapper uit Amerika denkt dat onze huiskat ervoor zorgt dat wij met z'n allen een beetje gek zijn! De kat brengt een beestje op ons over. Van dat beestje worden mensen anders in hun hoofd.

In kattenpoep zit een diertje. Een parasiet. Via de poep komt het diertje bij mensen terecht.

Er zijn veel onderzoeken gedaan naar het effect van de parasiet bij dieren. De parasiet zorgt er bij ratten bijvoorbeeld voor dat ze geen angst meer voelen en daarom allemaal gevaarlijke dingen uithalen.

De wetenschapper denkt dat er bij mensen ook een effect is. Vrouwen worden er aardiger, warmer en netter van. Mannen worden er vooral macho en roekelozer van. Maar zeker weten doet de wetenschapper dat nog niet. Hij moet nog meer onderzoek doen naar kattenpoep en mensenhersenen om zeker te weten dat dit zo is.
 
  Katten houden niet van filmhelden
  Poesje legt verkeer op Oostenrijkse autosnelweg stil
  In De Dierenstee is het onverminderd druk

Gerelateerd

'Om mensen zoals ik te helpen'

Economische crisis brengt dierenasiels in problemen

Kat zet 50 000 mensen zonder stroom

Bus in Seattle brengt huisdieren naar de mensen

Nieuw soort kat voor mensen met allergieŽn

  

In onze shop
Adori kartonnen krabplank
Deze compacte krabplank is gemaakt van karton en zorgt ervoor dat de nagels van je kat in goede conditie blijven en niet onbelangrijk... hetzelfde geldt vo...
EUR 5.59
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed