Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Poesje legt verkeer op Oostenrijkse autosnelweg stil

 
Post datum: 8/8/2006    2932 keer bekeken    
 
Een vermoedelijk door haar baasje uit een auto gezet zwart poesje heeft tot tweemaal toe de afsluiting van een deel van de autosnelweg door het Oostenrijkse Inn-tal veroorzaakt, berichtten Oostenrijkse media dinsdag.

Zondag had de politie al meldingen van automobilisten gekregen dat er een bang poesje in een tunnel liep. Zoeken leverde niets op. Maandagochtend werd het dier opnieuw waargenomen. De politie besloot de vijf kilometer lange tunnel af te zetten en opnieuw te zoeken. Weer zonder succes.

's Middags stroomden de meldingen weer binnen, waarop de tunnel opnieuw werd gesloten. Ditmaal werd het dier gevangen en naar een asiel gebracht.
 
  In De Dierenstee is het onverminderd druk
  Verdronken katten in kussensloop gevonden
  Run op gedumpte kitten Victor: nieuwe baas

Gerelateerd

Zwarte kat legt verkeer in tunnelbuis lam

Kat uit Stadskanaal veroorzaakt aanrijding

Vogelgriep bij Oostenrijkse katten

  

In onze shop
Versele-Laga katten oogverzorgingslotion
Katten zijn afhankelijker van hun gezichtsvermogen dan wij mensen. Het oog van de kat is een zeer gevoelig orgaan welke veel zorg en aandacht nodig heeft. ...
EUR 5.49
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed