Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Verdronken katten in kussensloop gevonden

 
Post datum: 8/5/2006    2349 keer bekeken   
Bron: Blik op Nieuws 
 
Amersfoort - Na een anonieme telefonische melding bij de politie heeft de Dierenambulance Amersfoort drie kattenlijken gevonden. De lijken zaten in een kussensloop en waren helemaal nat. Dit wijst op een gruwelijke verdrinkingsdood. Bij de vindplaats, aan de Paradijsweg, was een waterpoel waar de dieren waarschijnlijk door hun baas in verdronken zijn.

En van de drie katten, een zwarte poes, was zichtbaar zwanger. De andere twee, een zwarte en een lapjeskat, waren tussen de 1 a 2 jaar oud. Geen van de dieren was gechipt waardoor het achterhalen van de eigenaar waarschijnlijk niet mogelijk is.

Bij de twee vrijwilligers van de Dierenambulance en de medewerkers van het Dierentehuis was boosheid, ongeloof en verslagenheid van de gezichten te lezen. Zon gruweldaad hadden zij tot nu toe nog niet meegemaakt. Aan de overblijfselen van de katten was duidelijk te zien dat het geen vreedzame dood was. Het commentaar van een van de vrijwilligers: Dit is zon laffe daad, ik ben heel boos!, zoiets zie je wel eens op tv bij Animal Planet in Amerika, maar nu dus ook in Nederland.

 
  Run op gedumpte kitten Victor: nieuwe baas
  Caviakooi vol katten en kittens gedumpt
  Schuifeltempo is hoogst haalbare in Groede

Gerelateerd

Koppen van katten gevonden in Helmond

Topdrukte bij Dierenambulance door vakantie

Katvan 400 jaar gevonden in muur

Nieuwe diersoort in DierenPark Amersfoort

LID: melding dierenmishandeling uit taboesfeer

  

In onze shop
5 + 1 gratis! 6 x 200 g GranataPet DeliCatessen Kattenvoer
Eiwitrijke voeding, met aangepast, gematigd vetgehalte wordt door katten zeer goed verteerd. Omdat katten van nature roofdieren en vleeseters zijn, is hun ...
EUR 7.09
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed