De poezen en katten link database

Post datum: 9/26/2005    Gepost door: admin   3987 keer bekeken   

Eindelijk is vanaf vandaag onze link database online. Deze database met links naar allerlei websites over poezen en katten zal hopenlijk gaan uitgroeien tot een grote mega verzameling van katten links, want ook jij kan je steentje bijdragen. Elke bezoeker van de Poezenweide kan namelijk zijn favoriete katten links zelf toevoegen aan deze database! Dus kijk even je favorieten in je browser na, en vul al die lieve, bijzondere, informatieve of gewoon mooie katten en poezen websites in onze database in zodat anderen er ook van kunnen genieten.

Het systeem kan zelf herkennen of een link al voorkomt in onze database, en maakt automatisch een foto van de website die hij opslaat in zijn database.

Alle gegevens die in de database opgeslagen wordt kan je later zelf wijzigen. Je hoeft ook niet zelf eigenaar (webmaster) te zijn van de websites die je in de database invoert, alhoewel later de eigenaar wel de link kan overnemen en dan zelf kan wijzigen.

Let er wel op dat de links die je invoert over katten moeten gaan. Mocht je trouwens nog bepaalde categorieen missen in de database, laat het ons dan weten!