Gemeente bekent ‘diefstal’ zwerfkattenverblijf

Post datum: 6/13/2010    Gepost door:    2442 keer bekeken    Bron: http://zeeland.blog.nl/nieuws/2010/05/31/gemeente-bekent-diefstal-zwerfkattenverblijf

VLISSINGEN – Verontwaardiging alom. Welke dierenhater kon het over z’n hart verkrijgen om het zwerfkattenverblijf van het Scheldeterrein te jatten. Al die zielige zwerfpoesjes in één klap weer dakloos. Wat blijkt nu… het was de gemeente Vlissingen die het zwerfkattenverblijf had weggetakeld.

De Zeeuwse media schonken volop aandacht aan de mysterieuze verdwijning. Maandag bekende de gemeente de ‘diefstal’.  Zaterdag was het namelijk straatsporten op het Scheldeterrein. En de kattenkeet bleek nogal wat rommel en ratten aan te trekken. En dus besloot de gemeente actie te ondernemen. Er is nog wel geprobeerd contact te krijgen met Marleen Drijgers, die de katten verzorgt. Maar dat is niet gelukt, laat een gemeentewoordvoerder weten. Volgens de gemeente gebruiken mensen het hok en de omgeving als vuilstort. Drijgers is uitgenodigd om op het stadhuis te komen praten over een oplossing.