De opvouwbare krab en klimpaal

Post datum: 9/2/2009    Gepost door:    4874 keer bekeken   

Tegenwoordig komen er steeds leukere dingen voor katten op de markt. Zo is onlangs al de Catit speelrail uitgekomen die bij veel katten (en kittens) in de smaak is gevallen, en nu is er weer iets heel bijzonders te koop: De Cat Mountain, een opvouwbare krab en klimpaal!

De ruimte besparende Cat Mountain is een opvouwbare klimpaal die heel gemakkelijk aan een deur bevestigd kan worden! De Cat Mountain bestaat uit 5 verdiepingen die uit elkaar vouwen. Het is een moderne en flexibele speeltoren gemaakt van robuust materiaal. Elk van de vijf verdiepingen bestaat uit een stevige bodemplaat met doorgang, en helemaal bovenaan zit nog een huisje (ideaal voor klimmen, verstoppen, jagen en tussendoor een dutje doen)

De Cat Mountain kan heel makkelijk worden opgevouwen en in de bijbehorende tas worden opgeborgen. Als je hem wil gebruiken hoeft je hem alleen maar uit elkaar te vouwen, aan een deur te hangen en je kat kan er meteen gebruik van maken.

Ter introductie is deze nieuwe moderne krabpaal nu extra goedkoop in onze shop te krijgen voor slechts 77 euro (inclusief gratis verzending). Een ontzettend leuk origineel kado voor je kat, en een hele nieuwe ervaring!