Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Onze kattenren


Het is alweer een maand geleden dat onze kattenren werd geplaatst, en we hadden beloofd om nog wat meer foto's te plaatsen. Bij deze dan...!

We zijn nog druk bezig met de aankleding van de kattenren, maar onze ragdolls genieten er al met volle teugen van. Vanuit het huis kunnen de katten zelfstandig de ren in of uit. In de muur is een kattenluik geplaatst die rechtstreeks uitkomt in de ren. Wel kunnen wij vanuit binnen het luik afsluiten, zodat we er voor kunnen zorgen dat onze 'kinderen snachts rustig binnen blijven.

Omdat wij niet wilden dat onze raggie's de weideHet kattenluik wat in de buitenmuur is gemaakt wereld in trekken en Druk bezig met het bouwen van de renvrij buiten rondlopen (om bijv. onze buren lastig te vallen maar ook voor hun eigen veiligheid) hadden we al langer de wens om een mooie buitenren voor onze katten te laten bouwen.

Nu we deze kattenren hebben kunnen onze katten zelf bepalen wanneer ze buiten willen gaan spelen. Wij hoeven nu niet konstant toezicht te houden, ook omdat de ren stevig op slot zit. Doordat de kattenrEn nu maar genieten...en meer dan zeven meter lang is kunnen ze heerlijk rennen en klimmen, en de hele tuin overzien. Er is altijd wel een zonnig plekje te vinden (als de zon tenminste schijnt) We  hebben er inmiddels een klimpaal in geplaatst (een uitgeholde boomstam) en op diverse plaatsen klim planken bevestigd.  De ren is geheel uitgevoerd in lichtgewicht aluminium en gedeeltelijk voorzien van een uv-bestendig afdak,  zodat onze ragdolls ook bij slecht weer een frisse neus en een nat pak kunnen halen.

Ons kattenverblijf is speciaal op maat gemaakt door de firma Rovac, het kattenluik is geplaatst door Allround klusbedrijf 

 

 

 

 


    Lees verder:
Onze cattery
Contact informatie
Onze Ragdolls
Mooie, gezonde en lieve Ragdoll kittens beschikbaar
Van muis tot Ragdoll
Van Ragdoll peuter tot kleuter
De HCM en PKD test dag
Kittenpakketten en speciale cattery regelingen
Het eerste nestje van Donna
Een Ragdoll zonder stamboom is geen Ragdoll
De laatste kitten lessen

Ook interessant:
De verzorging van een Ragdoll
© Ragdoll Cattery de Poezenweide 2005-2019  -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed