Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Onze cattery
Wij zijn een kleine cattery in Duiven, Gelderland, die de gezondheid en welzijn van onze dieren voorop stelt. De poezen leven in huis en de kittens groeien op in de woonkamer. Midden in onze woonkamer staat een grote krappaal, waardoor de poezen een belangrijk deel van ons leven uit maken. Het zijn op de eerste plaats onze huisdieren, het fokken staat op de tweede plaats.

Onze ragdoll poezen krijgen incidenteel een nestje, en de kittens hiervan zijn alleen beschikbaar voor goed en stabiel personeel die ons beloofd goed te zullen zorgen voor het kitten voor de rest van zijn leven. Natuurlijk gaan de kittens pas weg als ze 13 weken zijn, en ze zijn dan volledig ingeent en meerdere keren ontwormt. Ook is het kitten dan voorzien van een (geregistreerde) chip die ook vermeld staat op hun officieele (5-generatie) stamboom en in hun paspoort. Verder krijgen ze een gezondheidsverklaring van onze dierenarts, (meestal meerdere) kitten pakketten en een dvd met foto's en filmpjes mee.

Onze Ragdolls stellen zich graag even aan je voor.

Onze cattery is officieel erkend door de Nederlandse Raskatten Vereniging (NRKV) en we zijn aangesloten bij de Dutch Royal Ragdoll Club. We houden ons aan de gedragsregels welke deze verenigingen hebben opgesteld.

Mocht je meer willen weten over dit prachtige katten ras, of (vrijblijvend) willen komen kennis maken met onze ragdolls in Duiven, bel ons dan even voor een afspraak:

Carla en Ron 0316-261533

 
Wij ondersteunen maandelijks het Wereld Natuur fonds!


    Lees verder:
Contact informatie
Onze Ragdolls
Mooie, gezonde en lieve Ragdoll kittens beschikbaar
Onze kattenren
Van muis tot Ragdoll
Van Ragdoll peuter tot kleuter
De HCM en PKD test dag
Kittenpakketten en speciale cattery regelingen
Het eerste nestje van Donna
Een Ragdoll zonder stamboom is geen Ragdoll
De laatste kitten lessen

Ook interessant:
De verzorging van een Ragdoll


 

© Ragdoll Cattery de Poezenweide 2005-2019  -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed