Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Mooie, gezonde en lieve Ragdoll kittens beschikbaar


 
Alle kittens hebben inmiddels het nest verlaten

vlnr: Katie (poes), Floyd (kater), Stanley (kater)


Minoes is donderdag 13 september 's avonds bevallen van haar 2de nestje

De 3 kittens zijn inmiddels 11 weken oud, en wegen meer dan een kilo. Ze rennen en springen regelmatig onvermoeidbaar door onze woonkamer, om vervolgens ergens op een vreemde plek als een blok in slaap te vallen.

Het nestje bestaat uit:

1  (blue mitted) katertje Floyd Finley
1 (blue mitted) katertje
Stanley
 1 poesje Katie (Catherine)

Alle drie de kittens hebben het nest verlaten. In het voorjaar van 2014 hebben we wellicht weer een nestje beschikbaar.


 Minoes van de Poezenweide  x  Krickelins Picasso       
         
Wanneer je wellicht geinteresseerd bent in een kitten en op kraamvisitie wilt komen om de kittens (en moeder) te komen bewonderen, laat het dan even weten!

Helaas zijn de kittens vrijwel niet meer in de werpkist/bench en blijft de 
webcam leeg.

  
  
  
  
  
  
  

 


Bekijk de ontwikkeling van Ragdolls, of bekijk onze filmpjes van vorige ragdoll nestjes.
Ragdoll Kitten nieuwsbrief.

Zo nu en dan hebben wij een nestje Ragdoll kittens waarvoor wij op zoek gaan naar nieuw personeel wat ons beloofd goed te zullen zorgen voor de kitten voor de rest van zijn leventje. Wil jij als eerste op de hoogte worden gehouden van nieuwe kittens die bij ons geboren worden en beschikbaar komen? Of wil je gewoon weten wanneer er weer iets te zien is op onze kittencam?

Maak dan hier een eigen account aan op de Poezenweide (wat helemaal gratis is) en schrijf je dan hier in op de kitten-aankondigings nieuwsbrief.

Wij sturen je dan een berichtje zodra we een nieuw ragdoll nestje hebben en je krijgt dan als eerste de kans om de kittens te komen bekijken.

Gewoon een emailtje sturen kan natuurlijk ook!

De prijs voor een ragdoll kitten bij ons is vanaf 600 euro. Deze prijs is afhankelijk van de samenstelling van het nest, de afkomst, maar ook wat jij precies met het kitten wilt gaan doen. Een perfect 'showkwaliteit' kitten is bijvoorbeeld wat duurder.


Moos en Beau, twee Ragdoll kittens uit ons vorige nestje
2 kittens uit 1 van onze vorige nestjes: Moos (onder) en Beau (boven) van de Poezenweide. Vooral het leuke blesje op Moos zijn neus is hier goed te zien, iets wat later helemaal wegtrok... 

Onze katten zitten niet in kooien, ze kunnen zich vrij bewegen IN het BUITEN het huis (in onze buitenren). Het zijn op de eerste plaats onze huisdieren waar we veel liefde aan schenken. Op de tweede plaats komt bij ons pas het fokken.

Wij leggen de nadruk op een goede gezondheid en goed karakter van onze ragdolls, maar zorgen ook dat de Ragdoll een grote kat blijft. Dit doen we door selectief te fokken, en duidelijke keuzes te maken bij welke katers onze poezen op bezoek mogen...

Wij testen regelmatig op HCM en PKD via een echografie bij 1 van de bekende radiologen. Kitten kopers kunnen de test papieren inzien!

De kittens worden geboren in een veilige en rustige omgeving. Ze maken deel uit van ons huishouden, en leven samen met zowel mensen als onze oudere katten. Dit maakt de kittens goed gesocialiseerd, en erg zeker van zichzelf.


    Lees verder:
Onze cattery
Contact informatie
Onze Ragdolls
Onze kattenren
Van muis tot Ragdoll
Van Ragdoll peuter tot kleuter
De HCM en PKD test dag
Kittenpakketten en speciale cattery regelingen
Het eerste nestje van Donna
Een Ragdoll zonder stamboom is geen Ragdoll
De laatste kitten lessen

Ook interessant:
De verzorging van een Ragdoll


Gewijzigd op: 9/15/2013

 

© Ragdoll Cattery de Poezenweide 2005-2019  -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed