Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Kittenpakketten en speciale cattery regelingen


1 kittenpakket? Tom Poes van de Poezenweide voor een flinke stapel...!Veel fabrikanten van kattenvoer willen graag een goede band met fokkers opbouwen, zodat de fokker nieuwe kitteneigenaren kan adviseren juist het kattenvoer van die fabrikant te gebruiken. Dit doen ze door fokkers (catteries) korting te geven op kattenvoer, maar ook door kittenpakketten uit te geven die de fokker de nieuwe kitteneigenaren als kado'tje kan meegeven. In zo'n kittenpakket zit veel informatie over het voer, proefzakjes met voer, snoepjes en soms ook leuke kattenspulletjes (muisjes, borstels en speeltjes) voor het nieuwe kitten.

Fleur en Misty (als kitten) voor een grote stapel kitten pakkettenVoor de nieuwe kitteneigenaar is het natuurlijk ontzettend leuk om bij het ophalen van het nieuwe kitten ook allerlei kado'tjes mee te krijgen. De fabrikant hoopt op deze manier dat het nieuwe kitten voortaan zijn merk voer te eten krijgt.

Ook belonen de meeste fabrikanten inmiddels de aangesloten catteries (met gratis voer) als ze de adressen van de nieuwe kitteneigenaren doorgeven. Deze adressen kunnen dan later voor promotie activiteiten worden gebruikt (om bijv. de kitteneigenaar te waarschuwen over te schakelen op het 'volwassen' voer van de fabrikant)

Op deze pagina proberen we een overzicht te geven van alle fabrikanten die een dergelijke 'cattery' regeling hebben en/of kittenpakketten beschikbaar stellen.


Royal Canin
 cattery regeling

Het oude en nieuwe (tas) kittenpakket van Royal CaninRoyal Canin heeft speciaal voor geregistreerde catteries de 10+1 cattery regeling. Na aankoop van 10 verpakkingen (van 10kg) uit de Feline Nutrition of Feline Breed Nutrition lijn krijg je 1 verpakking van Royal Canin vergoed.

Royal Canin heeft ook dit tonnetje, die meestal via leveranciers gratis geleverd kan worden. Het bevat 2 sample zakjes van de babycat brokjes, informatie en coupons van Royal Canin en partners...Als je een nest kittens hebt waaraan je Royal Canin voert (of gaat voeren), kun je bij Royal Canin Babycat pakketten aanvragen. Deze Babycat pakketten zijn fraaie hulpmiddelen om een verantwoord voedingsadvies te verstrekken aan de nieuwe kitteneigenaren.

Indien je je adresgegevens via info aan Royal Canin doorgeeft, krijg je meer informatie over de 10+1 regeling en de Babycat pakketten regeling toegestuurd.

Royal Canin heeft ook een exclusieve cattery regeling voor speciaal door Royal Canin geselecteerde 'VIP' catteries. Deze exclusieve regeling heeft o.a. een 5+1 regeling en speciale (grotere) kittenpakketten.
Purina cattery regeling


Het kittenpakket van Purina in een mooie doos Purina heeft voor geregistreerde catteries een spaaraktie. Met een volle spaarkaart (6 zakken Pro Plan van 7.5kg) krijg je 1 zak gratis.

De spaarkaartvoor Purina's ProplanPurina heeft een speciale breeders website vol met informatie, onderzoeksresultaten en adviezen waarop catteries ook kittenpakketten kunnen aanvragen (die door 1 van de Purina vertegenwoordigers persoonlijk thuis bezorgd worden) en waarop de adressen van de nieuwe kittenkopers kunnen worden doorgegeven. Voor elk opgegeven adres krijg je 1 kilo kattenvoer gratis.

Catteries kunnen bellen met de Purina consumentenservice (0800-0228383) of mailen naar Aly van den Berg


Hill's Hill's Breeder Association ProgrammaHet oude kittenpakket van Hill's Het Hill's Breeder Association Programma is bedoelt voor kattenfokkers die minimaal 3 katten hebben (waarvan minimaal 1 niet-gesterilliseerd, en minimaal 1 nestje per jaar), die actief betrokken zijn bij katten evenementen en die hun katten Hill's voer geven.

Na aankoop van 6 grootverpakkingen Hill's Science Plan droogvoer (minimaal 4 kg) van dezelfde verpakkingsgrootte ontvang je via het Hill's spaarprogramma 1 zak gratis.

Het nieuwe pakket in een mooie tas Je kan ook door sparen; na aankoop van 11 zakken van de zelfde verpakking krijg je zelfs 2 zakken van het zelfde formaat gratis.

Ook kun je als lid van het HBA gratis kittenpakketten aanvragen. In elk kittenpakket zit een kortingsbon, en elke bon die retour komt is goed voor een lot waaruit Hill's elke maand een winnaar trekt. De winnaar ontvangt 3 grootverpakkingen kattenvoer gratis!

Meer informatie over het Hill's Breeder Association Programma krijg je bij de Hill's voedingslijn (0800-0222466) waar ook een uitgebreide HBA folder te krijgen is.


Whiskas jonge katjes pakket

Het whiskat kitten pakket Nadat je je cattery bij Masterfoods hebt geregistreerd krijg je deze muismat met alle info over hun programma... Via www.kittenpakket.nu konden catteries zich bij Mars Nederland BV (de fabrikant van Whiskas) registreren, en daarna via een speciale website gratis Whiskas jonge kittens pakketten bestellen. De website is inmiddels gesloten, en Mars heeft laten weten dat er geen nieuwe akties voor catteries komen.

Consumenten met een kitten kunnen zich op www.whiskas.nl wel aanmelden voor de kittenclub. Het is dan mogelijk om een pakketje aan te vragen met wat Whiskas® product erin en een aantal leuke kortingsbonnen.
Cattery Regeling

Het kittenpakket van Fokker in een mooi doorzichtig tasjeFokker heeft ook geen speciale cattery spaaractie, maar voor geregistreerde serieuze catteries heeft Fokker diervoeders wel een cattery regeling met gratis kittenpakketten.

Om de gratis kittenpakketten te kunnen bestellen moet je de volgende gegevens verstrekken:

- Naam, adresgegevens en telefoonnummer van de cattery
- Kattenras en aantal kittens
- Naam, adresgegevens van de dealer (het adres waar je Topfokkervoeding koopt).

De gegevens kun je per post sturen naar Fokker diervoeders, Antwoordnummer 1030, 5670 ZX Nuenen, of per e-mail naar kennelregistratie.Select Breeders Club

Het kittenpakket van Iams, als enige in een mooi (voer) bewaarblik Iams en Eukanuba hebben de Select Breeders Club. Als officieel ingeschreven cattery bij een nationale kattenclub kan je in aanmerking komen voor een lidmaatschap. (Je moet wel Eukanuba of Iams aan je katten voeren)

De select breeders club van the Iams company Je krijgt dan een levenslang geldige lidmaatschapskaart (op vertoon hiervan 25% korting op al het Iams en Eukanuba voer bij minimaal 30 kg afname bij alle dierenspeciaalzaken) en je kan gratis kittenpakketten aanvragen voor de nieuwe kitten eigenaren. Bij het doorgeven van de adressen van de kittenkopers krijg je punten, en bij elke 10 punten krijg je automatisch een coupon toegestuurd voor een gratis 14 kg Eukanuba of 15 kg Iams zak kattenvoer.

Meer informatie over de Select Breeders Club van the Iams Company is aan te vragen op de Iams consumentenlijn (0800-0200970)


kittenpakket

In de tas van Carocat zit niet heel veel, maar de tas is prima te gebruiken als boodschappentas!


Vobra Special Catfoods b.v. biedt catteries en dierenasiels ook graag gratis kittenpakketten aan. Het is een summier pakket, met enkel een sample voer en foldertje, maar het komt in een mooie grote shopper tas.

De pakketten kunnen besteld worden bij jouw Carocat leverancier.
Kittenpakketten

Het kittenpakket van Smolke is meer een sample zakje met een foldertje dan een echt kittenpakket
 


Smolke geeft ook gratis kittenpakketten weg. De kittenpakketten zijn zowel door consumenten als fokkers te bestellen via de Smolke website

Carebox & Kittenbox

De prachtige box van Prins, boordenvol met informatie, speeltjes en nuttige dingen Prins heeft het 'Prins Petfoods fokkersbeleid' voor honden- en kattenfokkers die staan voor de gezondheid en het welzijn van hun
dieren.

Voor geregistreerde (en geclassificeerde) fokkers staat het careteam klaar met begeleiding, advies & lezingen. Prins heeft een spaaractie (12 kopen, 1 gratis) en Prins heeft de kittenbox ontwikkeld! Dit pakket bevat naast leuke en leerzame informatie, ook nog kleine presentjes waaronder een speeltunnel voor het kitten! Ook zit er 1,5 kg VitalCare Kittenvoer in de box. De inhoud zit opgeborgen in een grote groene, hardplastic box die gebruikt kan worden als bewaarton voor de voeding. De kittenbox is te bestellen voor 5.95 euro per box.

Naast deze grote kittenboxen zijn ook gratis informatiepakketten (kitten care box) aan te vragen. Deze pakketten bevatten veel informatie, een leuk boekje en kortingscoupon.

De pakketten zijn online te bestellen via Prins Petfoods.


Zuchtersclub

 Het Sanabelle kittenpakketErvaren fokkers kunnen sinds 2002 lid worden van de Sanabelle Zuchtersclub. Deze van oorsprong duitse club is ook toegankelijk voor nederlandse catteries, maar je moet wel de duitse taal machtig zijn. Om lid te kunnen worden moet je ingeschreven staan bij een erkende kattenvereniging, jouw katten Sanabelle voeren en Sanabelle aktief promoten bij de nieuwe kitteneigenaren.

Als lid van de Sanabelle Zuchtersclub wordt je regelmatig op de hoogte gehouden van nieuwe akties dmv de nieuwsbrief en kun je ook gratis kittenpakketten aanvragen.

Bosch Tiernahrung (de fabrikant van Sanabelle) heeft het duidelijk niet begrepen... De kittenpakketten van Sanabelle worden geleverd via enkele selecteerde leveranciers in Nederland, en zit jouw leverancier hier niet bij moet je van Sanabelle maar switchen van leverancier. Ze zien het verstrekken van kittenpakketten als 'service', en niet als promotie.

Een aanvraagformulier om lid te worden kun je via een emailtje aanvragen bij Sanabelle.


Biofood cattery regeling

Het uitgebreide cattery informatiepakket van BiofoodsBiofood heeft uitgebalanceerde kattenvoeding en biedt speciaal voor (geregistreerde) catteries een 10+1 cattery regeling. Na aankoop van 10 verpakkingen van 10 kg krijg je 1 verpakking Biofood kattenvoeding gratis.

Daarnaast kan je bij Biofood kittenpakketten aanvragen als je een nest kittens hebt waaraan je Biofood gaat voeren of voert. Deze kittenpakketten zijn fraaie hulpmiddelen om een gezond en verantwoord voedingsadvies te verstrekken aan de nieuwe kitteneigenaren. De nieuwe eigenaren kunnen op deze wijze tevens kennis maken met Biofood kattenvoeding.

Indien je je adresgegevens via deze pagina of via info@biofooddiervoeding.nl aan Biofood doorgeeft, sturen ze je graag meer informatie over Biofood kattenvoeding, de 10+1 cattery regeling en kittenpakketten toe.   Lees verder:
Onze cattery
Contact informatie
Onze Ragdolls
Mooie, gezonde en lieve Ragdoll kittens beschikbaar
Onze kattenren
Van muis tot Ragdoll
Van Ragdoll peuter tot kleuter
De HCM en PKD test dag
Het eerste nestje van Donna
Een Ragdoll zonder stamboom is geen Ragdoll
De laatste kitten lessen

Ook interessant:
De verzorging van een Ragdoll


Gewijzigd op: 1/22/2012

Als serieuze fokker kan je gebruik maken van diverse cattery regelingen, spaar acties en gratis kitten pakketten aanvragen. Hier vindt je alle info op een rij...


© Ragdoll Cattery de Poezenweide 2005-2019  -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed