Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

De gebruiksvoorwaarden van de Poezenweide


Gebruiksvoorwaarden

1. Website Operator
Deze website is eigendom van de Poezenweide.

2. Algemeen
2.1 Het gebruik door u van deze website is onderhevig aan de volgende voorwaarden en condities.
2.2 De Poezenweide garandeert niet dat het gebruik van deze website compatible zal zijn met alle hardware en software die door bezoekers aan deze site worden gebruikt.

3. Materiaal op de site
3.1 Deze website bevat materiaal dat eigendom is van de Poezenweide of door derden beschikbaar is gesteld.
3.2 U mag het materiaal op deze website alleen bekijken, gebruiken, downloaden en opslaan voor persoonlijk gebruik. Commercieel gebruik is niet toegestaan. Het opnieuw distribueren, opnieuw publiceren of het op andere wijze beschikbaar maken van het materiaal op deze website aan derden is verboden.
3.3 Niet-geautoriseerd gebruik van deze website kan aanleiding zijn voor schadeclaims en/of kan een wettelijke overtreding zijn.

4. Nauwkeurigheid van informatie
4.1 De informatie op deze website wordt gegeven in goed vertrouwen en uitsluitend voor algemene informatie en interesse. De informatie kan zonder kennisgeving worden gewijzigd. De Poezenweide is niet verantwoordelijk voor mogelijke onnauwkeurigheden en geeft geen garantie over de juistheid.

5. Links
5.1 Deze website bevat links naar andere websites. de Poezenweide accepteert geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud van andere websites die niet onder de controle van de Poezenweide vallen.

6. Aansprakelijkheid
BELANGRIJK - LET OP
De Poezenweide neemt geen verantwoordelijkheid naar u voor ongeacht welk verlies of welke schade u ook zou mogen lijden (ongeacht hoe dit wordt veroorzaakt, inclusief onze nalatigheid) als een gevolg van uw bezoek aan of uw gebruik van deze website of van ongeacht welke materialen op deze website, behalve wanneer het verlies of de schade is:
6.1 persoonlijk letsel of overlijden als gevolg van onze nalatigheid,
6.2 veroorzaakt door of als gevolg van fraude; of
6.3 veroorzaakt door ongeacht welke zaak waarvan het onwettelijk van de Poezenweide zou zijn om deze uit te sluiten of te proberen deze uit te sluiten van onze verantwoordelijkheid.

7. Privacy
De Poezenweide's privacy-policy kan worden gelezen door onderaan te klikken op de 'Privacy-verklaring'. Deze privacy-policy maakt onderdeel uit van deze voorwaarden en condities.

8. Complete Overeenstemming
Deze voorwaarden en condities (inclusief de privacy-policy) bevatten alle voorwaarden waarover u en de Poezenweide overeenstemming hebben bereikt met betrekking tot het gebruik van de website.

9. Jurisdictie en acceptatie van deze voorwaarden en condities
9.1 Deze website wordt beheerd en bediend door de Poezenweide vanuit diverse lokaties in Nederland. De formatie, het bestaan, de prestaties, de geldigheid in ongeacht welke aspecten van deze voorwaarden en condities of van enig onderdeel van deze voorwaarden en condities of enig dispuut met betrekking tot de materialen op deze website vallen onder het Nederlandse recht. De rechtbanken in Nederland zullen de exclusieve jurisdictie hebben om alle disputen te berechten die zouden kunnen voorkomen uit deze voorwaarden en condities of die daarmee in verband staan of gebruik van de website.
9.2 Het door u blijven gebruiken van deze website geeft automatisch uw acceptatie van deze voorwaarden en condities aan.
   


 

© Ragdoll Cattery de Poezenweide 2005-2019  -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed